Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Njoftime

Njoftim per Mbledhje Bordi date 19.05.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 19.05.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 12.05.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 12.05.2020
Takimi i institucioneve tė pavarura me Kryetarin e Kuvendit
Tema: Takimi i institucioneve te pavarura me kryetarin e kuvendit Kryetari I ERE-s mori pjesë në takimin e radhës së Kryetarit të Kuvendit Z....
Njoftim per Mbledhje Bordi date 04.05.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 04.05.2020
ERE pėrshėndet Marrėveshjen e Lidhjes sė re midis KOSTT dhe ENTSO-E
Njoftim per Mbledhje Bordi date 22.04.2020
 Njoftim per Mbledhje Bordi date 22.04.2020
Njoftim per kontributin e pages se bordit te komisionereve te ERE
Njoftim per kontributin e pages se bordit te komisionereve te ERE
URDHĖR Nr. 53/1, Datė 24.03.2020 per nje ndryshim ne Urdherin nr. 53, date 11.03.2020 “Per ushtrimin e veprimaterise se Entit Rregullator te Energjise dhe zhvillimin e mbledhjeve apo seancave degjimore”
 URDHËR Nr. 53/1, Datë 24.03.2020 per nje ndryshim ne Urdherin nr. 53, date 11.03.2020 “Per ushtrimin e veprimaterise se Entit Rregullator te Energjise...
Njoftim per Mbledhje Bordi date 08.04.2020
 Njoftim per Mbledhje Bordi date 08.04.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 26.03.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 26.03.2020