Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Njoftime

Njoftim per Mbledhje Bordi date 26.10.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 26.10.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 22.10.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 22.10.2020
Ambasada Amerikane nė Tiranė vlereson Entin Rregullator te Energjise pėr miratimin e Rregullores sė parė tė Shqipėrisė mbi sigurinė kibernetike nė sektorin e energjisė
Video e marrë nga @usembassytirana Enti Rregullator i Energjisë u  vlerësua nga Ambasada Amerikane në Tiranë, për miratimin e...
Njoftim per Mbledhje Bordi date 19.10.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 19.10.2020
Njoftim date 12.10.2020
Ne vijim edhe te njoftimit te mepareshem, duke marre shkak nga shtimi i rasteve te rezultuara pozitiv me SARS-CoV-2 (Covid -19) ne institucion, per te ruajtur shendetin e...
Njoftim per Mbledhje Bordi date 07.10.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 07.10.2020
Njoftim
Duke marre shkak nga shtimi i rasteve te rezultuara pozitiv me SARS-CoV-2 (Covid -19) ne institucion, per te ruajtur shendetin e punonjesve dhe te konsumatoreve apo paleve te...
Njoftim per Mbledhje Bordi date 18.09.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 18.09.2020
Njoftim 10.09.2020
Njoftim 10.09.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 10.09.2020
Njoftim per Mbledhje Bordi date 10.09.2020