Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Deklarata per Shtyp

DEKLARATĖ PĖR SHTYP
Duke marrė shkas nga raportimet nė media, mbi njė ankesė tė shoqėrisė GEN-1 Tirana sh.p.k pėr zbatimin e procedurave tė shit-blerjes sė energjisė elektrike pėr vitin...
ERE dhe ZRRE intensifikojnė bashkėpunimin bilateral
 ERE dhe ZRRE intensifikojnė bashkėpunimin bilateral
Sqarim i Entit Rregullator te Energjise per opinionin publik
 Deklarata e Entit Rregullator te Energjise
Regulators certify TAP A.G. as an independent transmission operator
PRESS RELEASE       Regulators certify TAP A.G.   as an independent transmission operator     18th April 2016 - The three National Regulatory Authorities of...
Deklarate per shtyp date 16.11.2012
 Deklarate per shtyp date 16.11.2012
Njoftim per shtyp date 20.09.2012
Njoftim per shtyp date 20.09.2012
Deklarate per shtyp date 04.01.2012
Enti Rregullator i Energjise, ne zbatim te kompetencave te tij bazuar ne Ligjin nr. 9072, date 22.05.2003 “Per sektorin e energjise elektrike”, i ndryshuar,  eshte organi i...
Deklarate per shtyp cmimet 2012
Deklarate per shtyp cmimet 2012 Tabela e cmimeve 2012-2014
Deklarate per cmimet 2012-2014
Enti Rregullator i Energjise, ne vijim te komunikimeve me median dhe publikun, njofton:   Sot, ne daten 7 Dhjetor 2011, ora 12.30, ne zbatim te procedurave dhe...
Deklarate per shtyp date 12.01.2011
Nisur nga shqetėsimi i opinionit publik, lidhur me faturimet e kryera nga ana e Kompanisė CEZ Shpėrndarje Sh.a. me emėrtimin “dėm ekonomik” apo “energji e pamatur”, Enti...