Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2016  
PRINT Mail
Viti 2016
RREGJISTRI I VENDIMEVE TE ERE-S 2016

VENDIM Nr. 1, Datė 27.01.2016 MBI KUNDĖRSHTIMIN E VENDIMIT TĖ ERE NR. 156 DATĖ 24.12.2015 “MBI LENIEN NE FUQI TE VENDIMEVE NR .139, NR. 140, NR 141, NR.145, NR. 146, NR. 147, NR. 148 DATE 26.12.2014 SI DHE TĖ VENDIMIT NR. 27 DATE 16.02.2015 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE PĖR PERIUDHĖN 1 JANAR 2016 – 30 QERSHOR 2016”  

VENDIM Nr. 2, Datė 27.01.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E   KODIT TĖ TRANSMETIMIT

VENDIM Nr. 3, Datė 27.01.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E LICENSĖS PĖR OPERIMIN E SISTEMIT TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 4, Datė 27.01.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E LICENSĖS PĖR VEPRIMTARINĖ E OPERIMIT TĖ TREGUT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE  

VENDIM Nr. 5, Datė 27.01.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ CILĖSISĖ SĖ FURNIZIMIT DHE PERFORMACĖS SĖ SIGURISĖ SĖ RRJETIT TĖ TRANSMETIMIT

VENDIM Nr.6, Datė 27.01.2016nMBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ MENAXHIMIT TĖ KAPACITETIT NDĖRKUFITAR

VENDIM Nr. 7, Datė 27.01.2016 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “NISHOVA ENERGY” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE  

VENDIM Nr. 8, Datė 27.01.2016 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “PHOENIX  PETROLEUM” SH.A.,NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 9, Datė 27.01.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KONTRATĖS TIP MBI VERIFIKIMIN E MATESAVE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, DHE VULOSJEN E TYRE

VENDIM Nr. 10, Datė 27.01.2016 MBI NJĖ NDRYSHIM  NĖ VENDIMIN NR. 157, DATĖ 28.12.2015 TĖ BORDIT TĖ ERE “PĖR MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ RREGULLAT E TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 11, Datė 27.01.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBANIAN GENERAL ELETRICITY” SH.A, NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE  

VENDIM Nr. 12, Datė 29.01.2016 MBI ANKANDET E KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONIT NĖ KUFIRIN ME KOSOVĖN


VENDIM Nr. 13, Datė 16.02.2016 MBI TARIFĖN FIKSE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, QĖ DO T`U PAGUHET PRODHUESVE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, NGA HIDROCENTRALET PĖR VITIN 2016

VENDIM Nr. 14, Datė 16.02.2016 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR  MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ “EVN TRADING” SH.P.K, PĖR  HEQJEN E LICENSĖS  PĖR  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME  NR. 179 SERIA T12 , MIRATUAR  ME VENDIMIN NR. 124,  DATĖ 29.08.2012 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE.

VENDIM Nr. 15, Datė 16.02.2016 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “PĖRPARIMI SK” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SHTIKA”

VENDIM Nr. 16, Datė 16.02.2016 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “PERPARIMI SK” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 17, Datė 16.02.2016 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DRAGOBIA ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET, “CEREMI” DHE “DRAGOBIA” ME FUQI TOTALE TE INSTALUAR 21900 KW

VENDIM Nr. 18, Datė 16.02.2016 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DRAGOBIA ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 19, Datė 16.02.2016 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DRAGOBIA ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 20, Datė 16.02.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “HEC LASHKIZA” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “LASHKIZA 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 4076 KW DHE “LASHKIZA 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 882 KW (ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 4958 KW)

VENDIM Nr. 21, Datė 16.02.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “HEC LASHKIZA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 22, Datė 16.02.2016 PĖR MIRATIMIN E AMENDIMIT  TE NENIT 15 TĖ MARRĖVESHJES SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT MIRATUAR ME VENDIMIN E ERE NR. 10 DATĖ 04.02.2015
  VENDIM Nr. 23, Datė 16.02.2016 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KISI – BIO - ENERGJI” SH.P.K, PĖR LĖNIE SI GARANCI HIPOTEKORE PRANĖ RAIFFEISEN BANK, TĖ ASETEVE QĖ DISPONON

VENDIM Nr. 24, Datė 16.02.2016 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRIVE “EURON ENERGY” SH.P.K, “ENERGAL” SH.P.K DHE “ALB-ENERGY” SH.P.K PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN NR. 133, DATĖ 31.10.2015 TĖ BORDIT TĖ ERE

VENDIM Nr. 25, Datė 16.02.2016 MBI SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “HEC TERVOLI” SH.P.K., PĖR LĖNIE SI GARANCI HIPOTEKORE PRANĖ RAIFFEISEN BANK, TĖ ASETEVE QĖ DISPONON

  VENDIM Nr. 26, Datė 09.03.2016 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ KESH SH.A. PĖR SHTYRJEN E AFATIT TĖ MARRĖVESHJES PĖR SHIT – BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE MIDIS KESH SH.A DHE OSHEE SH.A PĖR TEPRICAT E ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖRFSHIRĖ TEPRICAT NĖ KUSHTET E PRURJEVE TĖ MĖDHA, ME QĖLLIM PLOTĖSIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR VITIN 2015.

VENDIM Nr. 27, Datė 09.03.2016 PĖR MIRATIMIN E MARRĖVESHJES PĖR FURNIZIMIN ME ENERGJI ELEKTRIKE MIDIS KESH SH.A/FPSH DHE OSHEE SH.A/FPP

VENDIM Nr. 28, Datė 09.03.2016 MBI KĖRKESĖN E SHOQATĖS SHQIPTARE TĖ ENERGJISĖ SĖ RINOVUESHME  PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT NR 13 DATĖ 16.02.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE MBI TARIFĖN FIKSE TĖ ENERGJISĖ , QĖ DO T’U PAGUHET PRODHUESVE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HIDROCENTRALET PĖR VITIN 2016.

VENDIM Nr. 29, Datė 09.03.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALLENJA POWER MARTANESH”SH.P.K.,  NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC BALLENJA ME FUQI TĖ INSTALUAR 1900 KW

VENDIM Nr. 30, Datė 09.03.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALLENJA POWER MARTANESH” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 31, Datė 09.03.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALLENJA POWER MARTANESH”SH.P.K.,  NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT  TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 32, Datė 09.03.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “SKATINA HEC”SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SKATINA” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2677 KW

VENDIM Nr. 33, Datė 09.03.2016 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “PHOENIX PETROLEUM SH.A. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 34, Datė 09.03.2016 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLORES SE PROĒEDURAVE TĖ TRANSFERIMIT TĖ ASETEVE  NGA TĖ LIĒENSUARIT”

VENDIM Nr. 35, Datė 09.03.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E LIĒENSĖS PĖR VEPRIMTARINĖ E FURNZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.  36  Datė 31. 03. 2016 PER MIRATIMIN E CERTIFIKIMIT PERFUNDIMTAR  TĖ TAP AG SI OPERATOR I PAVARUR I TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 37, Datė 31.03.2016 PĖR MIRATIMIN E RAPORTIT VJETOR TĖ ERE-s “GJENDJA E SEKTORIT TĖ ENERGJISĖ DHE VEPRIMTARIA E ERE-s GJATĖ VITIT 2015

VENDIM Nr. 38, Datė 12.04.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALLENJA POWER MARTANESH” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC BALLENJA ME FUQI TĖ INSTALUAR 1900 KW

VENDIM Nr. 39, Datė 12.04.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALLENJA POWER MARTANESH” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 

VENDIM Nr. 40, Datė 12.04.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALLENJA POWER MARTANESH”SH.P.K.,  NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT  TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 41, Datė 12.04.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “HEC LASHKIZA” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “LASHKIZA 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 4076 KW DHE LASHKIZA 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 882 KW (ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 4958 KW)

VENDIM Nr. 42, Datė 12.02.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “HEC LASHKIZA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 

VENDIM Nr. 43, Datė 12.04.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ DEVOLL HYDROPOWER” SH.A NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “BANJĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 73 000 KW DHE “MOGLICĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 182 500 KW (ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 255 500 KW)

VENDIM Nr. 44, Datė 12.04.2016 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “PHOENIX PETROLEUM” SH.A NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ GAZIT NATYROR 
 
VENDIM Nr. 45, Datė 12.03.2016 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ “EVN TRADING” SH.P.K, PĖR HEQJEN E LICENSĖS PĖR AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME NR. 179 SERIA T12, MIRATUAR MEVENDIMIN NR. 124, DATĖ 29.08.2012 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE

VENDIM Nr. 48, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIM E SHOQĖRISĖ “XHENGO ENERGJI” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KASOLLET E SELCĖS”

VENDIM Nr. 49, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “XHENGO ENERGJI” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 50, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “XHENGO ENERGJI” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT  TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 51, Datė 29.04.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “LIRIA ENERGJI” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SHPELLA POSHTE 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2300 KW

VENDIM Nr. 52, Datė 29.04.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “LIRIA ENERGJI ” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE  

VENDIM Nr. 53, Datė 29.04.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “LIRIA ENERGJI” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE  

VENDIM Nr. 54, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AE DISTRIBUTION” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 55, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AE DISTRIBUTION” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 56, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DEVOLL  HYDROPOWER” SH.A NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 57, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DAAB ENERGY GROUP” SH.P.K.  NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC „DOBRENJĖ -TOMORRICĖ ME FUQI TĖ INSTALUAR 2400 KW

VENDIM Nr. 58, Datė 29.04.2016 MBI  FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DAAB ENERGY GROUP” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 59, Datė 29.04.2016 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PER MIRATIMIN E “KUSHTEVE TE PERGJITHSHME TE KONTRATES SE SHERBIMIT UNIVERSAL TE FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE PĖR KLIENTET FUNDORĖ”

VENDIM Nr. 60, Datė 29.04.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN  E DRAFT - RREGULLORES PĖR LIDHJET E REJA NĖ SISTEMIN E SHPĖRNDARJES 

VENDIM Nr.62, Datė 13.05.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR  MIRATIMIN E  DISA NDRYSHIMEVE NĖ MODELIN E KONTRATĖS SĖ SHITBLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET KESH SH.A. (FPSH) DHEPRODHUESVE TĖ VEGJĖL TĖ ENERGJISĖ (PVE) MIRATUAR ME VENDIMIN NR.80 DATE 23.10.2009 , TE NDRYSHUAR 

VENDIM Nr. 63, Datė 27.05.2016 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLORES SĖ PROCEDURAVE TĖ PARAQITJES DHE MIRATIMIT TĖ PLANIT TĖ INVESTIMEVE NGA OPERATORĖT E TRANSMETIMIT DHE SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE TĖ LICENSUARVE QĖ MBARTIN DETYRIMIN E SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr. 64, Datė 27.05.2016 PER FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ PERCAKTIMIT TĖ ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT

VENDIM Nr. 65, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR VENDOSJEN E DETYRIMIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NĖ SHQIPĖRI”VENDIM Nr. 66, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “KUSHTEVE TĖ PĖRGJITHSHME TĖ SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ”

VENDIM Nr. 66, Datė 27.05.2016 MBI  FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “KUSHTEVE TĖ PĖRGJITHSHME TĖ SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ”

VENDIM Nr. 67, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES MBI PROCEDURAT PĖR PARAQITJEN E NJĖ KĖRKESE, SHQYRTIMIN E SAJ DHE AFATET E NJOFTIMIT KUR KLIENTI DYSHON NĖ SAKTESINĖ E TĖ DHĖNAVE TĖ APARATIT MATĖS  TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 68, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E  NJĖ  NDRYSHIMI NĖ “RREGULLAT E TREGUT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 69, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2016 PĖR KOMPANINE OST SH.A.

VENDIM Nr. 70, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2016 PĖR KOMPANINĖ OSHEE SH.A

VENDIM Nr. 71, datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ KESH SH.A. PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR PERIUDHĖN 1 KORRIK 2016 – 31 DHJETOR 2016

VENDIM Nr. 72, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ OSHEE SH.A. PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS PĖR  SHĖRBIMIN E SHPĖRNDARJES DHE ĒMIMIT TĖ SHITJES ME PAKICĖ TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PĖRIUDHEN  1 KORRIK-31 DHJETOR 2016

VENDIM Nr. 73, Datė 27.05.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “REKA ENERGY” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC –ET “ZAJE” ME FUQI 220 KW, “TURAJ” ME FUQI 320 KW, “XHAFERAJ-MESHTEKEN” ME FUQI 3680 KW, “NOVOSEJ” ME FUQI 220 KW,  DHE “KOLLOVOZ” ME FUQI 1500 KW(ME FUQI TOTALE 5940 KW)

VENDIM Nr. 75, Datė 07.06.2016 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2016 PĖR KESH SH.A

VENDIM Nr. 76, datė 07.06.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ OST SH.A. PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR PERIUDHĖN 1 KORRIK 2016 – 31 DHJETOR 2016

VENDIM Nr. 77, Datė 07.06.2016 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 78, Datė 07.06.2016 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS “PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE TEKNIKE NĖ SISTEMIN E TRANSMETIMIT NDĖRMJET OST SH.A DHE KESH SH.A”

VENDIM Nr. 79, Datė 07.06.2016 MBI MIRATIMIN E “KONTRATĖS PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMEVE NDIHMĖSE DHE TĖ BALANCIMIT TĖ SISTEMIT ELEKTRO-ENERGJITIK PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2016 – 30.06.2016” MIDIS OST SH.A. DHE KESH SH.A.

VENDIMI NR. 80, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “DEVOLL HYDROPOWER”SH.A., PĖR LIĒENSIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TE ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “BANJE” DHE “MOGLICE”

VENDIMI NR. 81, MBI SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SE SHOQĖRISĖ “DEVOLL HYDROPOWER”SH.A.,  PĖR LICENSIM NE AKTIVITETIN  E  FURNIZIMIT TE ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIMI NR. 82, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “AE DISTRIBUTION” SH.P.K., PĖR LICENSIM NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TE ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIMI NR. 83, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “AE DISTRIBUTION”SH.P.K., PĖR LICENSIM NE AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIMI NR. 84, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “BIOPOWER GREEN ENERGY ” SH.P.K,  PĖR SHTYRJEN E AFATEVE TE LICENSĖS NR. 64, TE DHĖNĖ  ME VENDIMIN E BORDIT TE KOMISIONERĖVE NR. 90, DATE 06.08.2008

VENDIMI NR. 85, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ERS-08 ” SH.P.K,  PĖR SHTYRJEN E AFATEVE TE LICENSĖS NR.59, SERIA NPM08P “PĖR NDĖRTIM, INSTALIM, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE EOLIKE”, TE DHĖNĖ ME VENDIMIN E BORDIT  NR. 63, DATE 13.06.2008.

VENDIMI NR. 86, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “HERA” SH.P.K,  PĖR SHTYRJEN E AFATEVE TE LICENSĖS NR. 49, SERIA NPM07  “PĖR NDĖRTIM, INSTALIM, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE ELEKTRIKE ,( PROJEKTI KAPPET)”, TE DHĖNĖ ME VENDIMIN E BORDIT TE ERE-S ME NR. 61, DATE 02.11.2007.

VENDIMI NR. 87, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “E VENTO S.R.L ALBANIA” SH.P.K,  PĖR SHTYRJEN E AFATEVE TE LICENSĖS NR. 60, SERIA NPM08, “PĖR NDĖRTIM, INSTALIM, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE EOLIKE”, TE DHĖNĖ ME VENDIMIN NR. 84, DATE 17.07.2008.

VENDIMI NR. 88, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ALBANIA GREEN ENERGY ” SH.P.K PĖR SHTYRJEN E AFATEVE TE LICENSĖS NR. 63, TE DHĖNĖ  ME VENDIMIN E BORDIT TE ERE-S, NR. 89, DATE 06.08.2008.

VENDIMI NR. 89, MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ALB WIND ENERGY” SH.P.K,  PĖR SHTYRJEN E AFATEVE TE LICENSĖS NR. 53 , SERIA NPM08P  “PĖR NDĖRTIM, INSTALIM, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE ME ERE ( PROJEKTI VISU DHE PROJEKTI TERPAN)”, TE DHĖNĖ ME VENDIMIN E BORDIT TE KOMISIONERĖVE TE ERE-S ME NR. 13, DATE,28.01.2008, I NDRYSHUAR.

VENDIMI NR. 90, MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “NORDIC INVEST GROUP” SH.P.K., PĖR LICENSIM NE AKTIVITETIN E TREGTIMIT TE ENERGJISĖ ELEKTRIKE. 

VENDIMI NR. 91, MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “GAVRAN  ENERGY”SH.P.K.,  PĖR LIĒENSIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TE ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “GAVRAN 1” DHE “GAVRAN.

VENDIMI NR. 92, MBI FILLIMIN E  PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR ZGJIDHJEN SE MOSMARRĖVESHJEVE DHE TRAJTIMIN E ANKESAVE MES KLIENTĖVE DHE TĖ LICENSUARVE NE SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE GAZIT NATYROR

VENDIMI NR. 93, MBI FILLIMIN E  PROCEDURAVE  PĖR MIRATIMIN E RREGULLORES MBI NDRYSHIMIN E FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIMI NR. 94, DATĖ 17.06.2016, “MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PER SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ DĖMIT EKONOMIK NGA OPERATORI I SISTEMIT, SI PASOJE E NDĖRHYRJEVE TĖ PALIGJSHME NĖ SISTEMIN E SHPĖNDARJES

VENDIMI NR. 95, DATĖ 17.06.2016, “MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR KUSHTET MINIMALE TĖ CILĖSISĖ SĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIMI NR.96, DATĖ 17.06.2016, “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR ORGANIZIMIN, FUNKSIONIMIN DHE PROCEDURAT E ERE-S.”

VENDIMI NR. 97, DATĖ 17.06.2016, “MBI MIRATIMIN E LICENSĖS SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.”

VENDIMI NR. 98, DATĖ 17.06.2016, “MBI MIRATIMIN E LIĒENSĖS PĖR VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.”

VENDIMI NR. 99, DATĖ 17.06.2016, NR. 99, DATĖ 17.06.2016, “MBI MIRATIMIN E LICENSĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.”

VENDIMI NR. 100, DATĖ 17.06.2016, “MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PER MIRATIMIN E KONTRATĖS TIP PĖR SHITBLERJE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDERMJET SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TE SHERBIMIT UNIVERSAL.”

VENDIM Nr.101, Datė 23.06.2016 MBI MIRATIMIN E  DISA  NDRYSHIMEVE NĖ MODELIN E KONTRATĖS SĖ SHITBLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET KESH SH.A. (FPSH) DHE PRODHUESVE TĖ VEGJĖL TĖ ENERGJISĖ (PVE) MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 80 DATE 23.10.2009, TE NDRYSHUAR

VENDIM Nr.102, Datė 23.06.2016 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ OST SH.A. LIDHUR ME MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT,SHĖRBIMET NDIHMĖSE DHE DISBALANCAT
               
VENDIM Nr.103, Datė 23.06.2016 MBI MIRATIMIN E  RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK 

VENDIM Nr.104, Datė 23.06.2016 MBI PĖRCAKTIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ VLERAVE REFERUESE NĖ RAST SE TĖ DHĖNAT E MATJES JANĖ PĖRKOHESISHT TĖ PADISPONUESHME DHE TĖ PAARRITĖSHME  SI DHE MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMEVE TĖ ERE NR.49, DATĖ 21.10.2004, DHE NR. 146, DATĖ 24.12.2013
 
VENDIM Nr. 105, Datė 23.06.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR PĖRCAKTIMIN/KLASIFIKIMIN E SISTEMEVE TĖ MBYLLURA TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr.106, Datė 29.06.2016 PĖR MIRATIMIN E  NJĖ NDRYSHIMI NĖ “RREGULLAT E TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr.107, Datė 29.06.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MODIFIKIMIN E LIĒENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “BALKAN GREEN ENERGY” SH.P.K  ME NR.3, SERIA.PVO3K, DHĖNĖ ME VENDIMIN E BORDIT TE KOMISIONEREVE  NR. 69, DATĖ 12.12.2007

VENDIM Nr.108, datė 29.06.2016 MBI KĖRKESĖN E SHOQATĖS SHQIPĖTARE TĖ ENERGJISĖ SĖ RINOVUESHME  PĖR RISHIKIMIN/PEZULLIMIN E VENDIMIT TE BORDIT TE ERE-s  NR 77 DATĖ 07.06.2016 “PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”.

VENDIM Nr.109, Datė 29.06.2016 MBI MIRATIMIN  E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT DHE AFATET PĖR DHĖNIEN, MODIFIKIMIN, TRANSFERIMIN, RINOVIMIN OSE HEQJEN E LICENSAVE NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.111, Datė 01.07.2016 MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMEVE NR .139, NR. 141, NR. 145, NR.146, NR.147, NR. 148 DATĖ 26.12.2014 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S PĖR PERIUDHĖN 1 KORRIK 2016-31 DHJETOR 2016

VENDIM Nr. 112, Datė 08.07.2016 PĖR PĖRCAKTIMIN E TĖ LICENCUARIT TĖ NGARKUAR ME DETYRIMIN E SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE PĖRCAKTIMIN E KUSHTEVE PĖR USHTRIMIN E DETYRIMIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL

VENDIM Nr. 113, Datė 08.07.2016 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR NDRYSHIMIN E FURNIZUESIT TĖ ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 114, Datė 08.07.2016 PER MIRATIMIN E RREGULLORES PER TRAJTIMIN E ANKESAVE TĖ PARAQITURA NGA KLIENTĖT DHE PĖR ZGJIDHJEN E MOSMARREVESHJEVE MIDIS TE LICENCUARVE NE SEKTORIN E ENERGJISE ELEKTRIKE DHE TE GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 115, Datė 08.07.2016 MBI PĖRCAKTIMIN E FURNIZUESIT TĖ MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 116, datė 08.07.2016 MBI KĖRKESĖN E SHOQATĖS SHQIPĖTARE TĖ ENERGJISĖ SĖ RINOVUESHME PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT NR. 101 DATĖ 23.06.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE “MBI MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ MODELIN E KONTRATĖS SĖ SHITBLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET KESH SH.A. (FPSH) DHE PRODHUESVE TĖ VEGJĖL TĖ ENERGJISĖ (PVE) MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 80 DATE 23.10.2009, TĖ NDRYSHUAR”
 
VENDIM Nr. 117, Datė 15.07.2016 MBI  FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT PĖR ĒERTIFIKIMIN NĖ AKTIVITETIN E TRANSMENTIMIT TĖ ENERGJISĖ  ELEKTRIKE TĖ SHOQĖRISĖ “OPERATORI I SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT” SH.A.

VENDIM NR.118, DATĖ 21.07.2016 MBI ANKIMIN ADMINISTRATIV TĖ OSHEE SH.A NDAJ VENDIMIT NR. 103, DATĖ 23.06.2016, “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM NR.119, DATĖ 21.07.2016 PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES SĖ PROĒEDURAVE TĖ TRANSFERIMIT TĖ ASETEVE NGA TĖ LIĒENSUARIT"


VENDIM NR.120, DATĖ 21.07.2016 MBI LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “REKA ENERGY” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC –ET “ZAJE” ME FUQI TĖ INSTALUAR 220 KW, “TURAJ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 320 KW, “XHAFERAJ-MESHTEKEN” ME FUQI TĖ INSTALUAR 3680 KW, “NOVOSEJ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 220 KW, DHE “KOLLOVOZ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1500 KW, ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 5940 KW


VENDIM NR.121, DATĖ 21.07.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “NORDIC INVEST GROUP” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE


VENDIM NR.122, DATĖ 21.07.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “PRELL ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “PRELLĖ” ME FUQI  TĖ INSTALUAR 14970 KW


VENDIM NR.123, DATĖ  21.07.2016 MBI MIRATIMIN E LICENSĖS PĖR VEPRIMTARINĖ E OPERIMIT TĖ TREGUT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 


VENDIM NR.124, DATĖ 21.07.2016 MBI MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ MENAXHIMIT TĖ KAPACITETIT TE KUFIZUAR


VENDIM Nr.125, datė 29.07.2016 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E VENDOSJES DHE REDUKTIMIT TĖ GJOBAVE

VENDIM Nr.126, Datë 29.07.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURES PER MIRATIMIN E MARRĖVESHJES SĖ SHERBIMIT TE TRANSMETIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE NDERMJET OST SH.A. DHE FURNIZUESIT.

VENDIM Nr.127, Datė 29.07.2016 MBI KĖRKESĖN E KESH SH.A. PĖR ANULLIMIN VENDIMIT NR. 103, DATĖ 23.06.2016, “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK

VENDIM Nr.128, Datė 29.07.2016 MBI TARIFAT E SHITJES ME PAKICE TE ENERGJISE ELEKTIKE PER KLIENTET E LIDHUR NE TM DHE ME MATES NE TU PER PERIUDHEN 1KORRIK -31 DHJETOR 2016

VENDIM Nr.129, Datė 29.07.2016 MBI ANKIMIN ADMINISTRATIV TE OST  SH.A NDAJ VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE NR 103, DATĖ 23.06.2016, “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr.131, Datė  15.08.2016 MBI “NDĖRPRERJEN E PROCEDURĖS SĖ SHPALLUR NGA SHOQĖRIA KESH SH.A “FTESĖ PĖR SHPREHJE INTERESI PĖR MARRĖVESHJEN KUADĖR PĖR DEPOZITIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr.132, Datė 15.08.2016 MBI SHQYRTIMIN E PROPOZIMEVE PĖR DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NĖ MODELIN E KONTRATĖS SĖ SHITBLERJES SĖ ENERGJISĖ MIDIS OSHEE DHE PPE TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 101, DATĖ 23.06.2016

VENDIM Nr.133, Datė 15.08.2016 PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2016 PĖR SHOQĖRINĖ  “KESH” SHA.

VENDIM Nr.134, Datė 15.08.2016 PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2016 PĖR SHOQĖRINĖ “OST” SHA.

VENDIM Nr.135, Datė 15.08.2016 PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2016 PĖR SHOQĖRINĖ “OSHEE” SHA.

VENDIM Nr.136, Datė 15.08.2016 MBI KĖRKESĖN  E SHOQĖRISĖ “KESH” SH.A. PĖR RISHIKIMIN  E VENDIMIT TĖ ERE NR.111, DATE 01.07.2016 “MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMEVE  NR.139, NR.141, N.145, NR.146, NR.147, NR.148, DATĖ 26.12.2014, TĖ BORDIT TĖ ERE-S PĖR PĖRIUDHĖN 1 KORRIK 2016 - 31 DHJETOR 2016

VENDIM Nr. 137, Datė 15.08.2016 MBI KĖRKESĖN E OST SH.A. LIDHUR ME MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT PĖR PERIUDHĖN E MBETUR TĖ VITIT 2016

VENDIM Nr.138, Datė 15.08.2016 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ OSHEE SH.A PĖR NJĖ SHTESĖ AFATI PĖR FATURIMIN E KLIENTĖVE ME NIVEL TENSIONI NĖN 150 V

VENDIM Nr. 139, Datė 15.08.2016 MBI MIRATIMIN E “RREGULLAVE TĖ PĖRKOHĖSHME  TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr.140, Datė 15.08.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “GAVRAN ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “GAVRAN 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 998 KW DHE “GAVRAN“ ME FUQI TĖ INSTALUAR 1215 KW, ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 2213 KW

VENDIM Nr.141, Datė 15.08.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “PRELL ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “PRELLĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 14970 KW

VENDIM Nr.142, Datė 15.08.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY MRKET ALBANIA” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.143, Datė 15.08.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “LENGARICA & ENERGY” SH.P.K., PĖR VENDOSJE TĖ HIPOTEKĖS MBI PASURITĖ E SHOQĖRISĖ “LENGARICA & ENERGY” SH.P.K NĖ FAVOR TĖ GREEN FOR GROĖTH FUND SOUTHEAST EUROPE, OESTERREEICHISCHE ENTĖICKLUNGBANK AG


VENDIM Nr.144, Datė 25.08.2016 MBI MIRATIMIN E  KONTRATĖS TIPPĖR SHITBLERJE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDERMJETSHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI/KESH SH.A DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL OSHEE SH.APĖR PERIUDHĖN 01.07.2016 – 31.12.2016.


VENDIM Nr.145, Datë  25.08.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURES PER MIRATIMIN E KONTRATĖS PER SHIT-BLERJEN E ENERGJISE ELEKTRIKE NDERMJET KESH SH.A.DHE OSHEE SH.A PER TEPRICAT E ENERGJISE ELEKTRIKE, PERFSHIRE TEPRICAT NE KUSHTET E PRURJEVE TE MEDHA,ME QELLIM PLOTESIMIN E HUMBJEVE NE RRJETIN E SHPERNDARJES PER PERIUDHEN KOHORE 01.07.2016-31.12.2016


VENDIM Nr. 147, Datė 30.09.2016 MBI MIRATIMIN E DISA SHTESAVE DHE NDRYSHIMEVE NĖ MODELIN E KONTRATĖS SĖ SHITBLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MIDIS OSHEE DHE PPE TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 101, DATĖ 23.06.2016

VENDIM Nr. 148, Datė 30.09.2016 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ KESH SH.A PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT NR. 131 DATĖ 15.08.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE “MBI NDĖRPRERJEN E PROCEDURĖS SĖ SHPALLUR NGA SHOQĖRIA KESH SH.A. “FTESE PĖR SHPREHJE INTERESI PĖR MARRĖVESHJEN KUADĖR PĖR DEPOZITIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE”


VENDIM Nr. 149, Datė 30.09.2016 MBI KĖRKESAT E KESH SH.A DHE MINISTRISĖ SĖ ENERGJISĖ DHE INDUSTRISĖ  PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT NR. 133, DATE 15.08.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE, “MBI MIRATIMIN E PLANIT TE INVESTIMEVE TE KESH SH.A.”


VENDIM Nr. 150, Datė 30.09.2016 MBI KĖRKESAT E KESH SH.A DHE MINISTRISĖ SĖ  ENERGJISĖ DHE INDUSTRISĖ PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT NR. 144, DATE 25.08.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE, “PER MIRATIMIN E KONTRATES TIP PER SHIT-BLERJE TE ENERGJISE ELEKTRIKE NDERMJET SHOQERISE SE PRODHIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE, AKSIONET E SE CILES KONTROLLOHEN PLOTESISHT APO PJESERISHT NGA SHTETI/KESH SH.A. DHE FURNIZUESIT TE SHERBIMIT UNIVERSAL/OSHEE SH.A. PER PERIUDHEN 01.07.2016- 31.12.2016"

VENDIM Nr. 151, Datė 30.09.2016 MBI KĖRKESĖN E KESH SH.A. PĖR RISHIKIM E VENDIMIT NR. 139 DATE, 15.08.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE.

VENDIM Nr. 152, Datė 30.09.2016 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E DRAFT – RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E LICENSIMIT, MODIFIKIMIT, TRANSFERIMIT TĖ PJESSHĖM OSE TĖ PLOTĖ, HEQJEN  E LICENSAVE NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR.

VENDIM Nr. 153, Datė 30.09.2016 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ ANKANDIT TĖ ZYRĖS SĖ KOORDINUAR TĖ ANKANDEVE PĖR EVROPĖN JUGLINDORE (SEE CAO), VERSIONI 1.4

VENDIM Nr. 154, Datė 06.10.2016 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “XHENGO ENERGJI” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KASOLLET E SELCĖS” ME FUQI TĖ INSTALUAR 4000 KW

VENDIM Nr. 155, Datė 06.10.2016 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “XHENGO ENERGJI” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 156, Datė 06.10.2016 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “XHENGO ENERGJI” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 157, Datė 06.10.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY MARKET ALBANIA” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 158, Datė 06.10.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ  SHOQĖRISĖ “ENERGAL” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA”SH.A.

VENDIM Nr. 159, Datė 06.10.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ  SHOQĖRISĖ “EURON ENERGY” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA” SH.A.

VENDIM Nr. 160, Datė 06.10.2016 MBI PĖRJASHTIMIN E KLIENTĖVE FUNDORĖ QĖ FURNIZOHEN NGA SHERBIMI UNIVERSAL NGA PĖRGJEGJĖSIA PĖR DISBALANCAT

VENDIM Nr. 161, Datė 06.10.2016 MBI MODIFIKIMIN E LIĒENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “BALKAN GREEN ENERGY” SH.P.K  ME NR.3, SERIA.PVO3K, DHĖNĖ ME VENDIMIN E BORDIT TE KOMISIONEREVE  NR. 69, DATĖ 12.12.2007

VENDIM Nr. 162, Datė 06.10.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DAAB ENERGY GROUP” SH.P.K.  NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC ‘DOBRENJĖ - TOMORRICĖ ME FUQI TĖ INSTALUAR 2400 KW

VENDIM Nr. 163, Datė 06.10.2016 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DAAB ENERGY GROUP” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 164, Datė 06.10.2016 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS TIP PĖR VERIFIKIMIN DHE VULOSJEN E MATĖSAVE ELEKTRIKĖ


VENDIM Nr. 165 , Datė 06/10/2016 MBI CERTIFIKIMIN PARAPRAK  TĖ SHOQĖRISĖ “OPERATORI I
SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT” SH.A.


VENDIM Nr. 166, Datė 10.10.2016 PER  MIRATIMIN E “RREGULLORE PĖR LIDHJET E REJA NĖ SISTEMIN E SHPĖRNDARJES”

VENDIM Nr. 167, Datė 18.10.2016 PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ ANKANDIT TĖ ZYRĖS SĖ KOORDINUAR TĖ ANKANDEVE PĖR EVROPĖN JUGLINDORE (SEE CAO)” VERSIONI 1.4

VENDIM Nr. 169, Datė 31.10.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E DISA  NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMIN E ERE NR 103 DATĖ 23.06.2016 , “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr. 170 Datė 31.10.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR KUSHTET DHE PROCEDURAT E VENDOSJES SĖMASAVE ADMINISTRATIVE DHE MASĖN KONKRETE PĖR ĒDO SHKELJE NGA TĖ LICENCUARIT NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 171, Datė 31.10.2016 MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE ME NR. 88, DATĖ 26.09.2011, “MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ EURON ENERGY GROUP” SH.P.K, PĖR AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” NR.187, SERIA T11P

VENDIM Nr. 172, Datė 31.10.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SHOQĖRISĖ “DENAS POWER” SH.P.K,NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA”SH.A.

VENDIM Nr. 173, Datė 31.10.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBTEK ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPIANTI I PĖRPUNIMIT TĖ MBETJEVE URBANE, ME FUQI TĖ INSTALUAR 2850 KW.

VENDIM Nr. 174, Datė 07.11.2016 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS/MARRĖVESHJES PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET KESH SH.A. DHE OSHEE SH.A. PĖR TEPRICAT E ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖRFSHIRĖ TEPRICAT NĖ KUSHTET E PRURJEVE TĖ MĖDHA, ME QĖLLIM PLOTĖSIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.07.2016-31.12.2016

VENDIM Nr. 175, Datė 07.11.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “M.C INERTE LUMZI” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “TUC” DHE “LUMZI”.
            
VENDIM Nr. 176, Datė 07.11.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “M.C INERTE LUMZI” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 177, Datė 08.11.2016 MBI MIRATIMIN E DISA SHTESAVE DHE NDRYSHIMEVE, TĖ PROPOZUARA NGA SHOQĖRIA “OSHEE” SH.A, NĖ RREGULLOREN PĖR LIDHJET E REJA NĖ SISTEMIN E SHPĖRNDARJES, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 166 TĖ BORDIT TĖ ERE, DATĖ 10.10.2016

VENDIM Nr.181, datė 23.11.2016 PĖR DISA NDRYSHIME NĖ VENDIMIN NR.104 DATĖ 23.06.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE, “MBI PĖRCAKTIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ VLERAVE REFERUESE NĖ RAST SE TĖ DHĖNAT E MATJES JANĖ PĖRKOHĖSISHT TĖ PADISPONUESHME DHE TĖ PAARRITĖSHME   SI DHE  MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMEVE TĖ  ERE NR.49, DATĖ 21.10.2004  DHE  NR 146 DATĖ 24.12.2013”

VENDIM Nr. 182, Datė 23.11.2016 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ PĖRCAKTIMIT TĖ ĒMIMEVE PĖR SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME PAKICĖ TEK KLIENTĖT QĖ FURNIZOHEN NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL.

VENDIM Nr. 183, Datė 23.11.2016 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SHOQĖRISĖ “EURON ENERGY” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA” SH.A.

VENDIM Nr. 184, Datė 23.11.2016 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SHOQĖRISĖ ”ENERGAL” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA”SH.A.

VENDIM Nr. 185, Datė 23.11.2016 MBI KĖRKESĖN E TAP AG PĖR APROVIMIN E “PROGRAMIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ RREGULLATORE/REGULATORY COMPLIANCE PROGRAMME” TĖ RISHIKUAR, PARAQITUR NĖ BAZĖ TĖ OPINIONIT TĖ PĖRBASHKĖT PĖRFUNDIMTAR /FINAL JOINT OPINION MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 12, DATĖ 14.02.2014

VENDIM Nr.186, Datė 23.11.2016 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “LUĒENTE KONĒESIONARE” SH.P.K. PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SPATHARĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1038 KW

VENDIM Nr.187, Datė 23.11.2016 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “LUĒENTE KONĒESIONARE” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 188, Datė 23.11.2016 MBI KĖRKESĖN PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SHOQĖRISĖ
“DENAS POWER“ SH.P.K., NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA” SH.A.


VENDIM Nr. 190, Datė 22.12.2016 MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMEVE NR .139, NR. 145, NR.146, NR. 147, NR. 148 DATĖ 26.12.2014 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S, VENDIMIT NR. 13 DATĖ 16.02.2016, VENDIMIT NR.128 DATĖ 29.07.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE-S DERI NĖ 31.03.2017

VENDIM Nr. 191, datė  22.12.2016 MBIFILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ OST SH.A. PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2017

VENDIM Nr. 192, Datė  22.12.2016 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFAVE PĖR ĒDO NIVEL TENSIONI PĖR AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2017

VENDIM Nr. 193, Datė 22.12.2016 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR RISHIKIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI UNIVERSAL PĖR KATEGORINĖ KLIENT – OBJEKTE KULTI/BASHKĖSI FETARE

VENDIM Nr.194 , Datė 30.12.2016 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ OST SH.A. LIDHUR ME MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT, SHĖRBIMET NDIHMĖSE DHE DISBALANCAT

VENDIM Nr. 195, Datė 30.12.2016 MBI SHTYRJEN E AFATIT TĖ VENDIMIT TĖ ERE-S NR 115, DATĖ 07.08.2016, MBI PĖRCAKTIMIN E FURNIZUESIT TĖ MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE DERI NĖ 30 QERSHOR 2017