Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2012  
PRINT Mail
Viti 2012
Rregjistri i Vendimeve 2012

Vendim nr.1 per shqyrtimin e kėrkesės sė shoqėrisė “KESH” sh.a pėr transferimin e aseteve pėrkatėsisht “nėnstacioni Lanabregas”; “nėnstacioni Bogovė”; “nenstacioni Gjanē”; “nėnstacioni Bushat 110/20kv”; “ rrjeti 20 kv Koplik”; “nėnstacioni Shkodėr 110/20kv”; “nėnstacioni Fier 110/20kv”; “nėnstacioni Gjirokastėr”, “nėnstacioni 110/20 kv sarandė” tek shoqėria CEZ Shpėrndarje Sh.a

Vendim nr.2 per modifikimin e licensės sė prodhimit tė energjisė elektrike me seri PM09SH, NR. 77, leshuar me vendim te bordit te komisionereve te ERE-s NR. 23, dt. 25.03.2009pėr shoqėrinė KESH sh.a

Vendim nr.3 per fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Peshku Picar 1” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec “Picari 1”

Vendim nr.4 per kualifikimin e impiantit prodhues “Hec Klos” te shoqėrisė “Malido Energji” sh.p.k si burim i rinovueshėm energjie

Vendim nr.5 per licensimin e shoqėrisė “Malido Energji ” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.6 per modifikimin e liēensės pėr ndėrtimin, instalimin dhe shfrytėzimin e centralit elektrik si dhe prodhimit tė energjisė elektrike me seri NPM06k, nr. 41, leshuar me vendim tė bordit tė komisionerėve tė ERE-s nr. 83, dt 27.11.2006pėr shoqėrinė Energo – Sas sh.p.k

Vendim nr.7 pėr miratimin e marrėveshjes sė transmetimit tė energjisė elektrike me NR. 4168 prot. date 30.12.2011 midis OST sh.a dhe Rudnap Energy Tirana sh.p.k

Vendim nr.8 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Hydro Salillari” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.9 pėr fillimin e procedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė shoqėrise “Hydro Salillari” sh.p.k pėr kualifikimin e impiantit prodhues pėr “Hec Vertop” si burim i rinovueshem energjie

Vendim nr.10 mbi ankimin administrativ tė Cez Shpėrndarje sh.a nė lidhje me vendimin nr. 147 datė 07.12.2011, “Pėr Pėrcaktimin E Tarifės Tė Shpėrndarjes Sė Energjisė Elektrike pėr Periudhen e Trete Rregullatore” dhe vendimin nr. 148, datė 07.12.2011, “Pėr Pėrcaktimin e Ēmimeve tė Shitjes me Pakicė tė Energjisė Elektrike pėr Konsumatorėt Tarifore pėr Periudhen e Trete Rregullatore” tė bordit tė komisionerėve tė ERE-s

Vendim nr.11 pėr modifikimin e licensės sė prodhimit tė energjisė elektrike me seri PV10K, nr. 104, leshuar me vendim te bordit te komisionereve te ERE-s nr. 51, dt. 05.07.2010pėr shoqėrinė WENERG sh.a

Vendim nr.12 pėr licensimin e shoqėrisė “SNOW ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga hec “KOKA 1”

Vendim nr.13 pėr licensimin e shoqėrisė “SNOW ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.14 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė hydro power plant of Korca sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga HEC –et “VERBA 1” dhe “VERBA 2”

Vendim nr.15 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė Albanian Power sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec Martanesh

Vendim nr.16 mbi kapacitetet e interkonjeksioneve ne drejtimin import eksport per muajin mars 2012

Vendim nr.17 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “kurum energy” sh.a nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.18 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Kurum Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.19 pėr licensimin e shoqėrisė “Stravaj Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec stravaj

Vendim nr.20 pėr licensimin e shoqėrisė “Hec Stravaj Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike


Vendim nr.21 pėr miratimin eaplikimit tė ost sh.a pėr ndryshimin e planit te investimeve per periudhen e trete regullatore 2012 – 2014

Vendim nr.22 per miratimin e rregullores se lidhjeve te reja, marreveshjes se lidhjes se re dhe formularit te aplikimit per lidhje te re

Vendim nr.23 pėr miratimin e disa ndryshimeve nė rregullat e tregut tė energjisė elektrike

Vendim nr.24 pėr licensimin e shoqėrisė “Peshku Picar 1” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrikenga Hec “Picari 1”

Vendim nr.25 pėr licensimin e shoqėrisė “Hydro Salillari” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga hec “Vertop”

Vendim nr.26 pėr licensimin e shoqėrisė “Hydro Salillari” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.27 pėr miratimin e marrėveshjes sė transmetimit tė energjisė elektrike me nr. 952 prot. datė 23.02.2012 midis OST sh.a dhe GSA sh.p.k

Vendim nr.28 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Henz Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga hec – et “Darsi 1”, “Darsi2” “Darsi 3”

Vendim nr.29 pėr miratimin e raportit vjetor tė ERE-s “gjėndja e sektorit tė energjisė dhe veprimtarisė sė ERE-s gjatė vitit 2011

Vendim nr.30 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Albpetrol” sh.a nė aktivitetin e transmetimit tė gazit natyror

Vendim nr.31 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Albpetrol” sh.a nė aktivitetin e shpėrndarjes sė gazit natyror

Vendim nr.32 pėr fillimin e proēedurave tė liēensimit tė shoqėrisė “Albpetrol” sh.a nė aktivitetin e tregtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.33 pėr fillimin e proēedurave tė liēensimit tė shoqėrisė “Albpetrol” sh.a nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.34 pėr liēensimin e shoqėrisė Albanian Power sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike nga Hec Martanesh

Vendim nr.35 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Albanian Power” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.36 pėr fillimin e procedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė shoqėrise “Albanian Power” sh.p.k pėr kualifikimin e impiantit prodhues pėr “Hec Martanesh” si burim i rinovueshem energjie

Vendim nr.37 pėr miratimin e planit tė risikuar tė investimeve tė CEZ shperndarje sh.a pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore 2012-2014

Vendim nr.38 pėr licensimin e shoqėrisė Hydro Power Plant Of Korca sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga Hec –Et “Verba 1” dhe “Verba 2”

Vendim nr.39 pėr miratimin e udhezuesit pėr menaxhimin dhe alokimin e kapaciteteve nė projektin Trans Adriatik Pipeline (TAP), sipas paragrafit 6, tė nenit 36 tė Direktivės 2009/73/EC

Vendim nr.40 pėr miratimin e marrėveshjes sė transmetimit tė energjisė elektrike midis OST sh.a dhe Gen – I Tirana sh.p.k

Vendim nr.41 pėr licensimin e shoqėrisė “Hydro Salillari” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.42 pėr kualifikimin e impiantit prodhues tė shoqėrisė “Hydro Salillari” sh.p.k si burim i rinovueshem energjie nga “Hec Vertop”

Vendim nr.43 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Bindi” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.44 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Henz Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.45 pėr fillimin e procedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė shoqėrise “Henz Energy” sh.p.k pėr kualifikimin e impianteve prodhuese nga hec-et “Darsi 1”, “Darsi 2” Dhe “Darsi 3” si burime tė rinovueshme energjie

Vendim nr.46 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Erdat Lura” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec-et “Lura 1”, “Lura2” Dhe “Lura 3”

Vendim nr.47 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Erdat Lura” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.48 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Energji Ashta” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.49 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Ashta” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike
Vendim nr.50 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Ylliad” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.51 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Hydro Borshi” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec-et “Fterra”, “Fterra 1”

Vendim nr.52 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė Hec “Ulėz - Shkopet” sh.a nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.53 pėr miratimin e kontratės sė shit – blerjes sė energjisė elektrike midis shoqėrisė KESH sh.a dhe shoqėrisė “Hec Bistrica 1 dhe 2” sh.a

Vendim nr.54 pėr miratimin e kontratės sė shit – blerjes sė energjisė elektrike midis shoqėrisė KESHsh.a dhe shoqėrisė “Hec Lanabregas” sh.a

Vendim nr.55 pėr miratimin e kontratės sė shit – blerjes sė energjisė elektrike midis shoqėrisė KESH sh.a dhe shoqėrisė “Hec Ulėz – Shkopet” sh.a

Vendim nr.57 pėr fillimin e procedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė shoqėrisė “Lu & Co Eco Energy 2011” sh.p.k pėr kualifikimin e impiantit prodhues “Hec Ostren i Vogėl” si burim i rinovueshėm energjie

Vendim nr.58 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Lu & Co Eco Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec “Ostren i Vogėl”

Vendim nr.59 pėr fillimin e proceduravė pėr modifikimin e licensės sė prodhimit tė energjisė elektrike tė shoqėrisė Power Elektrik Sllabinje sh.p.kme nr. 93, sera pv10k, leshuar me vendim te bordit te komisionereve te ERE-s nr. 10, dt. 08.02.2010

Vendim nr.60 pėr fillimin e proēedurave tė liēensimit tė shoqėrisė Hec “Bistrica 1 dhe Bistrca 2” sh.a nė aktivitetin e furnizuesit tė kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.61 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Gjo Spa Power” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga Hec “Lapaj”

Vendim nr.62 pėr fillimin e proēedurave tė liēensimit tė shoqėrisė “Gjo Spa Power” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.63 pėr liēensimin e shoqėrisė “Kurum Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.64 pėr licensimin e shoqėrisė “Kurum Energy” sh.a nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.65 pėr Liēensimin e shoqėrisė “henz energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec – et “Darsi 1”, “Darsi 2”, “Darsi 3”

Vendim nr.66 mbi miratimin e standarteve te trajtimit te ankesave te klienteve te energjise elektrike nga te licensuarit per aktivitetet nga te licensuarit per aktivitetet e shperndarjes dhe furnizimit me pakice te energjise elektrike

Vendim nr.67 per Licensimin e shoqerise "Hydroborsh" sh.p.k ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike nga HEC-et "Fterra", "Fterra1"

Vendim nr.68 pėr fillimin e proēedurave tė liēensimit tė shoqėrisė “Evn Trading” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.69 per fillimin e procedurave te licensimit te shoqerise "Danske Commodities Albania" sh.p.k ne aktivitetitn e tregetimit te energjise elektrike

Vendim nr.70 per fillimin e procedurave per licensimin e shoqerise "E.T.H.H" sh.p.k ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike nga HEC-et "Kozel", "Helmes 1" dhe "Helmes 2"


Vendim nr.73 per fillimin e procedurave "Per miratimin e Studimit te Borxhit te Keq"


Vendim nr.74 per licensimin e shoqerise "Albpetrol" sh.a ne aktivitetin e tregetimit te energjise elektrike

Vendim nr.75 per licensimin e shoqerise "Alpetrol" sh.a ne aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar te emergjise elektrike

Vendim nr.76 per licensimin e shoqerise "Lu & Co Eco Energy 2011" sh.p.k ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike nga HEC "Ostreni i Vogel"

Vendim nr.77 per licensimin e shoqerise "Albanian Power" sh.p.k ne aktivitetin e tregetimit te energjise elektrike

Vendim nr.78 per kualifikimin e impiantiti prodhues "Hec Martanesh" i shoqerise "Albanian Power" si burim i rinovueshem energjie

Vendim nr.79 per miratimin e dokumentit “Ftese per Shprehje Interesi” qe do te shpallet nga TAP ag ne perputhje me udhezuesin pėr menaxhimin dhe alokimin e kapaciteteve tė projektit Trans Adriatik Pipeline (Tap), sipas paragrafit 6, tė nenit 36 tė direktivės 2009/73/EC


Vendim nr.80 mbi miratimin e studimit te Borxhit te Keq

Vendimi nr.81 pėr fillimin e proēedurave pėr rishikimin e tarifės sė furnizuesit publik me shumicė pėr periudhėn e tretė rregullatore 2012-2014 pėr akomodimin e efekteve financiare tė vendimit nr. 80, datė 15.06.2012 tė bordit tė komisionerėve tė ERE-s

Vendim nr.82 pėr miratimin e njė ndryshimi nė Rregullat e Tregut Shqiptar tė Energjisė Elektrike

Vendim nr.83 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Rej Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike nga HEC – et “Cemerica 1”, “Cemerica 2” “Cemerica 3”

Vendim nr.84 pėr fillimin e proēedurave tė liēensimit tė shoqėrisė “Rej Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.85 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Seament Albania” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.86 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Seament Albania” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.87 pėr rishikimin e tarifės sė Furnizuesit Publik me Shumicė pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore 2012-2014 pėr akomodimin e efekteve financiare tė vendimit nr. 80, datė 15.06.2012 tė bordit tė komisionerėve tė ERE-s

Vendim nr.88 pėr miratimin e Pagesave tė Rregullimit pėr vitin 2012

Vendim nr.89 pėr miratimin e tranferimit tė pronėsisė sė aksioneve nė masėn 100 % nga kompania “Hec Lanabregas” tek subjekti “Ujėsjellės Kanalizime” sh.a Tiranė

Vendim nr.90 pėr fillimin e procedurave mbi shqyrtimin e kėrkesės sė shoqėrisė “Hec Vlushe” sh.p.k, pėr lėnien peng tė aseteve tė saj si kolateral pranė Bankės Kombetare Tregetare

Vendim nr.91 pėr liēensimin e shoqėrisė “Gjo Spa Power” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike nga HEC “Lapaj”

Vendim nr.92 pėr liēensimin e shoqėrisė “Ylliad” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.93 per miratimin e disa ndryshimeve ne Rregullat e Tregut te Energjise Elektrike

Vendim nr.94 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Sa-Gle Kompani” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga Hec “Trebisht”

Vendim nr.95 pėr modifikimin e liēensės sė prodhimit tė energjisė elektrike tė shoqėrisė “Power Elektrik Sllabinje sh.p.k” me Nr. 93, Sera PV10K, leshuar me vendim te bordit te komisionereve te ERE-s Nr. 10, dt. 08.02.2010

Vendim nr.96 pėr licensimin e shoqėrisė “Henz Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.97 pėr kualifikimin e impianteve prodhuese nga Hec-et “Darsi 1”, “Darsi 2” dhe “Darsi 3” tė shoqėrise “Henz Energy”, si burime tė rinovueshme energjie

Vendim nr.98 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Caushi Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec “Qafėzeze”

Vendim nr.99 pėr liēensimin e shoqėrisė “Energji Ashta” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.100 pėr licensimin e shoqėrisė “ Energji Ashta” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.101 pėr miratimin e rregullores per vendosjen e gjobave dhe kushteve te lehtėsimit prej tyre

Vendim nr.102 pėr miratimin e marrėveshjes sė transmetimit tė energjisė elektrike midis OST sh.a dhe CEZ Shpėrndarje sh.a

Vendim nr.103 pėr fillimin e proēedimit administrativ per vendosje kundravajtje administrative ndaj shoqerise CEZ Shperndarje sh.a.

Vendim nr.104 pėr licensimin e shoqėrisė “Erdat Lura” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga Hec-et “Lura 1”, “Lura2” Dhe “Lura 3”

Vendim nr.105 pėr liēensimin e shoqėrisė “Erdat Lura” sh.p.k nė aktivitetin e tregtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.106 pėr liēensimin e shoqėrisė Hec “Ulėz - Shkopet” sh.a nė aktivitetin e furnizuesit tė kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.107 pėr liēensimin e shoqėrisė “Bindi” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.108 per liēensimin e shoqėrisė “Gjo Spa Power” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.109 pėr miratimin e disa ndryshimeve nė Metodologjine e Llogaritjes se Demit Ekonomik

Vendim nr.110 liēensimin e shoqėrisė “Hec Bistrica 1 dhe 2” sh.a. nė aktivitetin e furnizuesit tė kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.111 mbi kapacitetet e interkonjeksioneve ne drejtimin import per muajin gusht 2012

Vendim nr.112 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Wenerg” sh.a nė aktivitetin e tregtimit te energjise elektrike

Vendim nr.113 per fillimin e procedurave per rishikimin e rregullave te alokimit te kapaciteteve te interkonjeksionit miratuar me vendimin e bordit te komisionereve nr.13, date 22.02.2011

Vendim nr.114datė 22.08.2012 mbi kėrkesėn e CEZ shpėrndarje sh.a pėr moszhvillimin e ankandit tė kapaciteteve nė drejtimin import muajt shtator, tetor, nėntor, dhjetor, tė vitit 2012

Vendim nr.115 pėr fillim procedure pėr rinovimin e liēensės" pėr aktivitetin e furnizimit publik me pakicė tė energjisė elektrike" me nr. 68, seria P08FPP tė miratuar me vendimet e bordit tė komisionerėve nr. 09, datė 25.01.2008 dhe nr. 58, datė 03.06.2008

Vendim nr.116 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Energji Xhaci” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga Hec “Mollaj”

Vendim nr.117 pėr licensimin e shoqėrisė “E.T.H.H” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga Hec-et “Kozel”, “Helmes 1” dhe “Helmes 2”

Vendim nr.118 pėr liēensimin e shoqėrisė “Albpetrol” sh.a nė aktivitetin e transmetimit tė gazit natyror

Vendim nr.119 pėr liēensimin e shoqėrisė “Albpetrol” sh.a nė aktivitetin e shpėrndarjes sė gazit natyror

Vendim nr.120 per liēensimin e shoqėrisė “Rej Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec-et “cemerica 1”; “cemerica 2” dhe “cemerica 3”

Vendim nr.121 per liēensimin e shoqėrisė “Rej Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.122 per liēensimin e shoqėrisė “caushi energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec “qafėzeze”

Vendim nr.123 per licensimin e shoqėrisė “sa-gle kompani” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec “trebisht”

Vendim nr.124 per liēensimn e shoqėrisė “evn trading” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.125 per licensimin e shoqėrisė “danske commodities albania” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.126 per ankimin administrativ tė cez shpėrndarje sh.a nė lidhje me vendimin nr. 102, datė 19.07.2012 “pėr miratimin e marrėveshjes sė transmetimit tė energjisė elektrike midis ost sh.a dhe cez shpėrndarje sh.a” bordit tė komisionerėve

Vendim nr.127 per kėrkesėn e gsa sh.p.k dhe “rudnap energy tirana” shpk mbi zbatimin e vendimit nr.114 date 22.08.2012

Vendim nr.128 per procedimin administrativ per vendosje gjobe ndaj shoqerise cez shperndarje sh.a.

Vendim nr.129 per shqyrtimin e kėrkesės sė shoqėrisė “cez shpėrndarje” sha, pėr miratimin e njė marrėveshje hipotekore ndėrmjet cez shpėrndarje sh.a. Dhe bankės europiane pėr rindėrtim dhe zhvillim ( ebrd) dhe korporatės financiare ndėrkombėtare ( ifc), ne kuadėr tė huasė bankare prej 100 milion euro te marre nga kompania “cez shpėrndarje” sha.

Vendim nr.130 per fillimin e proēedurave pėr modifikimin e liēensės me seri pv03k, te shoqėrisė “balkan green energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec “barmash”, te miratuar me vendimin e bordit te komisionereve te ere-s, nr. 20, date 19.12.2003, modifikuar me vendimin nr. 79 date 23.10.2009

Vendim nr.131 per liēensimin e shoqėrisė “seament albania” sh.p.k nė aktivitetin e tregtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.132 per liēensimin e shoqėrisė “seament albania” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.133 pėr anetaresimin e ERE ne Unionin Nderkombetare Te Gazit (IGU)

Vendim nr.134 mbi kontratėn pėr furnizimin me energji elektrike ndėrmjet shoqėrisė KESH sh.a (furnizuesi publik me shumicė) dhe shoqėrisė CEZ shpėrndarje sh.a (furnizuesit publik me pakicė) pėr periudhėn 01.01.2012 deri mė 31.12.2014

Vendim nr.135 mbi ankimin administrativ tė Cez Shpėrndarje sh.a nė lidhje vendimin nr. 128, datė 11.09.2012, “Per Procedimin Administrative Per Vendosje Gjobe Ndaj Shoqerise Cez Shperndarje sh.a” te bordit te komisionereve te ERE

Vendim nr.136 pėr kualifikimin e impiantit prodhues “Hec Ostren i Vogėl” tė shoqėrisė Lu & Co Eco Energy 2011, si burim i rinovueshėm energjie

Vendim nr.137 pėr liēensimin e shoqėrisė “Wenerg” sh.a nė aktivitetin e tregtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.138 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Tucep” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec – “Tucep”

Vendim nr.139 pėr ndryshimin e strukturės sė kuotave tė kapitalit themeltar tė shoqėrisė Hec-i Dragostunje sh.p.k

Vendim nr.140 pėr fillimin e proēedurave pėr rishikimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga KESH sh.a pėr periudhen e trete rregullatore 2012 – 2014 nė zbatim te “Metodologjisė Sė Llogaritjes sė Tarifave pėr Kompaninė Publike tė Prodhimit”

Vendim nr.141 pėr fillimin e proēedurave pėr rishikimin e tarifės sė furnizimit publik me shumicė tė energjisė elektrike nga KESH sh.a pėr periudhėn e tretė rregullatore 2012 – 2014 nė zbatim tė “Metodologjisė sė Llogaritjes sė Tarifave pėr Furnizuesin Publik me Shumicė”

Vendim nr.142 pėr liēensimin e shoqėrisė “Energji Xhaci” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike nga Hec “Mollaj”

Vendim nr.143 mbi kėrkesėn e shoqėrisė kesh sh.a pėr alokimin e kapaciteteve tė interkonjeksionit pėr muajin nėntor 2012

Vendim nr.144 pėr fillimin e procedurave pėr rishikimin e rregullave tė tregut shqiptar te energjise elektrike miratuar me vendimin e bordit tė komisionerėve nr. 68, datė 23.06.2008|

Vendim nr.145 pėr fillimin e proēedurave pėr shqyrtimin e pėrditėsimit tė aplikimit tė tarifave pėr vitet 2012-2014 tė OST sh.a pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore 2012-2014

Vendim nr.146 pėr fillimin e proēedurave pėr shqyrtimin e pėrditėsimit tė aplikimit tė tarifave tė CEZ Shpėrndarje sh.a pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore

Vendim nr.147 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Truen” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike nga Hec “Truen”

Vendim nr.148 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Truen” sh.p.k nė aktivitetin e tregtimit te energjise elektrike

Vendim nr.149 per nje ndryshim te pikes 2 te vendimit nr. 143, date 24.10.2012, te bordit te komisionereve te
ERE-se


Vendim nr.150 mbi fillimin e procedurave ligjore per kontraktimin e nje konsulenti ligjor qe do asistoje ERE ne mosmarreveshjet e krijuara me shoqerine CEZ Shperndarja sh.a

Vendim nr.151 pėr fillimin e proēedurės pėr vendosje gjobe ndaj shoqėrise CEZ shpėrndarje sh.a

Vendim nr.152 pėr rishikimin e Rregullave tė Tregut Shqiptar te Energjise Elektrike miratuar me vendimin e Bordit tė Komisionerėve nr. 68, datė 23.06.2008

Vendim nr.153 pėr modifikimin e liēensės me nr. 13, seria pv03k, tė shoqėrisė “Balkan Green Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga Hec “Barmash”, te miratuar me vendimin e bordit tė komisionerėve tė ERE-s, nr. 20, datė 19.12.2003, modifikuar me vendimin nr. 79 date 23.10.2009

Vendim nr.154 per pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “Favina 1” sh.p.k nė aktivitetin e tregtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.155 pėr fillimin e proēedurave tė liēensimit tė shoqėrisė “Favina 1” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit tė kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.156 pėr miratimin e kėrkesės sė shoqėrisė “Hec Vlushe” sh.p.k, pėr ndryshimin e ortakut qė kontrollon interesat e shoqėrisė

Vendim nr.157 mbi kerkesen e shoqerise KESH sh.a per alokimin e kapaciteteve te interkonjeksionit per muajin dhjetor 2012

Vendim nr.158 pėr fillimin e procedurave pėr heqjen e licensės sė shoqėrisė CEZ shpėrndarje sh.a, pėr aktivitetin e shpėrndarjes sė energjise elektrike, miratuar me vendimin nr. 08, date 25.01.2008, te ndryshuar dhe pėr aktivitetin e furnizimit publik me pakicė tė energjisė elektrike” tė miratuar me vendimet e bordit tė komisionerėve nr. 09, datė 25.01.2008 tė ndryshuar

VENDIM Nr. 159 Datė 21.11.2012 MBI KĖRKĖSĖN E SHOQĖRISĖ CEZ SHPĖRNDARJE PĖR RINOVIM TĖ LICENSĖS "PĖR AKTIVITETIN E FURNIZIMIT PUBLIK ME PAKICĖ TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE" ME NR 68, SERIA P08FPP TĖ MIRATUAR ME VENDIMET E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR. 09, DATĖ 25.01.2008 DHE NR. 58, DATĖ 03.06.2008

VENDIM Nr. 160 Datė 26.11.2012 MBI ANKIMIN ADMINISTRATIV TĖ KESH SH.A DHE CEZ SHPERNDARJE SH.A NĖ LIDHJE ME VENDIMIN NR. 134, DATĖ 17.09.2012 "PĖR MIRATIMIN E MARRĖVESHJES SĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE MIDIS SHOQĖRISĖ KESH SH.A/FPSH DHE SHOQĖRISĖ CEZ SHPĖRNDARJE SH.A/FPP PĖR PERIUDHĖN 01.01.2012 - 31.12.2014"

VENDIM Nr. 161 Datė 07.12.2012 MBI SHQYRTIMIN E APLIKIMEVE TĖ KESH SH.A, TEC VLORE SH.A, OST SH.A, CEZ SHPĖRNDARJE SH.A, ULĖZ-SHKOPET SH.A, BISTRICA 1, 2 SH.A PĖR PĖRDITĖSIMIN E TARIFAVE TĖ GJENERIMIT, TĖ FURNIZIMIT PUBLIK ME SHUMICĖ, TĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT, TĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES DHE FURNIZIMIT ME PAKICĖ TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR KONSUMATORĖT TARIFORĖ PĖR PERIUDHĖN E TRETĖ RREGULLATORE (2012-2014)

VENDIM Nr. 162 Datė 07.12.2012 PĖR DISA NDRYSHIME TĖ KONTRATĖS SĖ SHITBLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MIDIS KESH sh.a dhe PVE TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 80, DATĖ 23.10.2012 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONEREVE TĖ ERE-S

VENDIM Nr. 163 Datė 17.12.2012 MBI ANKANDIN VJETOR DHE MUJOR TE KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONIT TĖ VITIT 2013

VENDIM Nr. 164 Datė 18.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ "A-91" SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 165 Datė 18.12.2012 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ "HYDRO POWER PLANT OF KORĒA" SH.P.K PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SAJ SI KOLATERAL PRANĖ BERZH

VENDIM Nr. 166 Datė 18.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ "GJO SPA POWER" SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA HEC-I "LAPAJ" SI BURIM I RINOVUESHĖM ENERGJIE

VENDIM Nr. 167 Datė 18.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE "ERDAT LURA" SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA HEC-ET "LURA 1", "LURA 2" DHE "LURA 3" SI BURIM I RINOVUESHĖM ENERGJIE

VENDIM Nr. 168 Datė 18.12.2012 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ "HEC VLUSHE" SH.P.K PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SAJ SI KOLATERAL PRANĖ BANKĖS KOMBETARE TREGETARE

VENDIM Nr. 169 Datė 18.12.2012 PĖR MIRATIMIN E SKEMĖS SĖ PĖRLLOGARITJES SĖ KAPACITETIT TOTAL TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 170 Datė 18.12.2012 PĖR MIRATIMIN E MARRĖVESHJES SĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MES KESH SH.A DHE ENERGJI ASHTA SH.P.K

VENDIM Nr.171 Date 24.12.2012 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRIS1Ė “HYDRO POWER PLANT OF KORĒA” SH.P.K  PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SAJ SI KOLATERAL PRANĖ BERZH

VENDIM Nr.172 Date 24.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE “ERMA M.P” SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA  HEC “CARSHOVĖ” SI BURIM I RINOVUESHĖM ENERGJIE

VENDIM Nr.173 Date 24.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE “BALKAN GREEN ENERGY” SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA HEC-ET “ARRAS”, “FUNARES”, “DUKAGJIN”, NIKOLICE”, “BULQIZE”, “LURE”, “ORGJOST”, “LEKBIBAJ”, “VELCAN”, “ZERQAN”, “BORSH”, “LESHNICE”, “SHOSHAN”, “UJANIK”, “KERPICE”, “BARMASH”, “LUNIK”, “HOMESH”, “MUHUR”, “RAJAN”, “MARJAN” DHE “TRESKE 2” SI BURIME TĖ RINOVUESHME ENERGJIE

VENDIM Nr.174 Date 24.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE “ALBANIAN GREEN ENERGY” SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA HEC “SMOKTHINA” SI BURIM I RINOVUESHĖM ENERGJIE

VENDIM Nr.175 Date 24.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE “FAVINA 1” SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA  HEC “VITHKUQ” SI BURIM I RINOVUESHĖM ENERGJIE

VENDIM Nr.176 Date 24.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE “DUKA T2” SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA  HEC “TUCEP 2” SI BURIM I RINOVUESHĖM ENERGJI

VENDIM Nr.177 Date 24.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DUKA T2” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC “TUCEP 2”

VENDIM Nr.178 Date 24.12.2012 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “ERMA M.P” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.179 Date 28.12.2012 PĖR MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ RREGULLAT E TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE