Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  PHOTOGALLERY  
  • »   :
CLICK
Mbledhja ndermjet Republikes se Shqipėrisė dhe asaj te Kosovės, te cilat angazhohen zyrtarisht pėr ēuarjen pėrpara tė projektit pėr realizimin e njė tregu tė pėrbashkėt energjitik midis dy vendeve, 29 Mars 2014
CLICK
Mbledhja ndermjet Republikes se Shqipėrisė dhe asaj te Kosovės, te cilat angazhohen zyrtarisht pėr ēuarjen pėrpara tė projektit pėr realizimin e njė tregu tė pėrbashkėt energjitik midis dy vendeve, 29 Mars 2014
CLICK
Mbledhja ndermjet Republikes se Shqipėrisė dhe asaj te Kosovės, te cilat angazhohen zyrtarisht pėr ēuarjen pėrpara tė projektit pėr realizimin e njė tregu tė pėrbashkėt energjitik midis dy vendeve, 29 Mars 2014