Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Regjistri i Kėrkesave dhe Pėrgjigjeve

Regjistri i Ankesave 2019
Regjistri i Ankesave 2019
Rregjistri i Ankesave 2018
Rregjistri i Ankesave 2018
Rregjistri i Kėrkesave dhe Pėrgjigjeve
Rregjistri i Kėrkesave dhe Pėrgjigjeve Nr.Rendor Data e regjistrimit te Pėrgjigjes Objekti Data e kthimit tė pėrgjigjes Statusi i kėrkesės...
Rregjistri i Ankesave 2017
Rregjistri i Ankesave 2017 Formular ankese 2017