Welcome to ERE

Bulevardi Gjergj Fishta Nr 10
Tirane, Albania
Tel&Fax: +355 4 225 8112
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Kontratat

Kontrate TIP mbi Verifikimin e Matesave te Energjise Elektrike dhe Vulosjen e Tyre
 Kontrate TIP mbi Verifikimin e Matesave te Energjise Elektrike dhe Vulosjen e Tyre
Rregullorja e cilesise
Rregullorja per kushtet minimale te cilesise se sherbimit te shperndarjes dhe shitjes se energjise elektrike
Kontrata e furnizimit te klienteve familjare
Kontrata e furnizimit te klienteve familjare
Kontrata e furnizimit te klienteve jofamiljare
Kontrata e furnizimit te klienteve jofamiljare
Marredheniet kontraktuale te furnizimit
Marredheniet kontraktuale te furnizimit