Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Deklarata per Shtyp

Deklarate per shtyp cmimet per vitin 2011
Bordi Komisionereve i Entit Rregullator te Energjise, ne mbledhjen e tij te dates 7 Dhjetor 2010, vendosi miratimin e cmimeve te energjise elektrike per konsumatoret tarifore...
Njoftim per shtyp 15.09.2010
Enti Rregullator i Energjise shpreh keqardhjen e thelle per menyren se si u trajtua nga nje Televizion Kombetar, nga me te fuqishmit ne vend, ne edicionet e lajmeve te dates 14...
Njoftim per shtyp 06.09.2010
Enti Rregullator i Energjise, si i vetmi autoritet ligjor ne Republiken e Shqiperise per vendosjen e cmimeve dhe tarifave te energjise elektrike, per te gjithe klientet...
Njoftim per shtyp 25.06.2010
ERE e konsideron te pavertete deklaraten e nje te perditeshme me titull  “Energjia, tjeter rritje cmimi ne 2011-n”.  ERE spjegon se cmimet e energjise elektrike ne...
Njoftim per shtyp mbi perfundimin e afatit te faturimit afrofe
Enti Rregullator i Energjise ben me dije te gjithe konsumatoret e energjise elektrike se ne zbatim te Vendimit te Bordit te Komisionereve te ERE-s Nr.104, Date 22.12.2009 "Per...
Njoftim per seancen e humbjeve
Njoftim per seancen e humbjeve
Takimi i Kryetarit te Entit Rregullator me Drejtorin e Zyres per Mbrojtjen e Konsumatorit
Ne daten 8 maj 2009, ne ambjentet e Entit Rregullator te Energjise, u zhvillua nje takim midis Kryetarit te Entit Rregullator te Energjise, Z. Bujar Nepravishta dhe Z.Altin...
Shkembim eksperience midis Entit Rregullator te Shqiperise dhe Komisionit te Rregullimit te Sektorit te Energjise te Maqedonise
   Ne daten 08.05.2008 ne qytetin e Pogradecit u zhvillua nje takim ndermjet perfaqesuesve te Entit Rregullator te Sektorit te Energjise Elektrike te Shqiperise...
Takim i Entit Rregullator me FMN lidhur me situaten energjitike ne vend dhe analizen e cmimeve per vitin 2008
Ne datat 5 dhe 6 Maj 2008, ne Entin Rregullator te Sektorit te Energjise Elektrike, u zhvillua nje takim me Z.Mumtaz Hussain, perfaqesues i Misionit te Fondit Monetar...
Takim i Entit Rregullator me Banken Boterore lidhur me situaten energjitike ne vend dhe analizen e cmimeve per vitin 2008
Ne daten 6 Maj 2008, neĀ  Entin Rregullator te Sektorit te Energjise Elektrike, u zhvillua nje takim me Z. Atsushi Iimi, perfaqsues i Misionit te Bankes Boterore (BB). Takimi...