ENTI RREGULLATOR I ENERGJISERregullorja standarte e trajtimit te ankesave
Rregullorja Standarte e Trajtimit te Ankesave

Rregullore pėr Trajtimin e Ankesave tė Paraqitura nga Klientėt dhe pėr Zgjidhjen e Mosmarrėveshjeve midis tė Licencuarve, nė Sektorin e Energjise Elektrike dhe te Gazit Natyror