ENTI RREGULLATOR I ENERGJISELegjislacioni Sekondar
Legjislacioni Sekondar per Energjine

Rregullore per Organizimin dhe Funksionimin e Brendshem te ERE-s

Rregullore per Organizimin, Funksionimin dhe Procedurat e ERE-s

Rregullore e Certifikimit te Energjise se Rinovueshme 
 
Rregjistri i Kualifikimeve
 
Deklarata Rregullatore

Regullat per Certifikimin e Operatorit te Transmetimit te Energjise Elektrike


Rregullore mbi Ndryshimin e Furnizuesit te Energjise Elektrike


Kushtet pėr tė Licencuarin e Ngarkuar me Detyrimin e Shėrbimit Universal pėr Tregun e Energjisė Elektrike nė Shqipėri


Rregullore pėr Trajtimin e Ankesave tė Paraqitura nga Klientėt dhe pėr Zgjidhjen e Mosmarrėveshjeve midis tė Licencuarve, nė Sektorin e Energjise Elektrike dhe te Gazit Natyror

Rregullore e Procedurave te Transferimit te Aseteve nga te Licensuarit

Rregullat e Menaxhimit te Kapacitetit te Kufizuar

 
Rregullore per Procedurat e Vendosjes dhe Reduktimit te Gjobave

Rregullore pėr Procedurat e Blerjes sė Energjisė Elektrike pėr Mbulimin e Humbjeve nė Rrjetet e Shpėrndarjes dhe tė Transmetimit dhe pėr Blerjen dhe Shitjen e Energjisė Elektrike pėr tė Siguruar Pėrmbushjen e Detyrimeve tė Shėrbimit Publik

Marrėveshja e Shėrbimit tė Transmetimit tė Energjisė Elektrike ndėrmjet OST sh.a. dhe Furnizuesit tė Energjisė Elektrike

Miratimi i Marrėveshjes sė Shėrbimit tė Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike ndėrmjet OSHEE sh.a dhe Furnizuesit tė Energjisė Elektrike

Rregullore per Procedurat e Heqjes sė Licencave ne Sektorin e Energjise Elektrike dhe Gazit Natyror

Rregullorja per kushtet minimale te cilesise se sherbimit te shperndarjes dhe shitjes se energjise elektrike

Rregullore Mbi procedurat pėr paraqitjen e njė kėrkese shqyrtimin e saj dhe afatet e njoftimit kur klienti dyshon nė saktėsinė e tė dhėna tė aparatit matės tė energjisė elektrike
 
Metodologjia e llogaritjes sė tarifave tė Operatorit tė Sistemit tė Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike


Metodologjia e llogaritjes sė tarifave tė transmetimit tė energjise elektrike

Rregullorja e Pagesave tė Rregullimit

Rregullat  pėr pėrcaktimin e formatit tė tė dhėnave dhe procedurėn pėr aksesin e Furnizuesve ndaj tė dhėnave tė Operatorit tė Sistemit tė Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike

Rregullore pėr kriteret standarte tė cilėsisė sė shėrbimit tė furnizimit dhe performancės sė sigurisė sė rrjetit tė Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike

Pėr procedurat e paraqitjes dhe miratimit tė Planit tė Investimeve nga operatorėt e transmetimit dhe shpėrndarjes sė energjisė elektrike


  Legjislacioni Sekondar per Gazin

Udhezues per Menaxhimin dhe Alokimin e Kapaciteteve ne Projektin TAP

Rregullat per Certifikimin e Operatorit te Sistemit te Transmetimit per Gazin Natyror

Rregullore mbi Kushtet dhe Procedurat e Vendosjes sė Gjobave dhe Masėn Konkrete pėr ēdo Shkelje

Rregullore pėr paraqitjen e Planit tė investimeve nė sektorin e gazit natyror

Rregullore pėr ndryshimin e furnizuesit nė sektorin e Gazit Natyror

Rregullorja pėr Procedurat dhe Afatet pėr Dhėnien, Modifikimin, Transferimin, ose Heqjen e Licensave nė Sektorin e Gazit Natyror

Rregullat Operacionale pėr Furnizuesin e Mundėsisė sė Fundit

Rregullore pėr Sigurimin e Aksesit tė Palėve tė Treta nė Sistemin e Transmetimit dhe Transparencėn nė Sektorin e  Gazit  Natyror

Rregullat mbi kushtet e pėrgjithėshme tė shėrbimit tė furnizimit me Gaz Natyror pėr klientėt fundorė