ENTI RREGULLATOR I ENERGJISEAkte te tjera mbi tregun

Rregullat per alokimin e kapaciteteve te interkonjeksioneve

Rregullorja e Ankandit pėr Alokimin e Kapaciteteve nė SEE CAO

Rregullore pėr procedurat e blerjes sė energjisė elektrike pėr mbulimin e humbjeve nė rrjetet e shpėrndarjes dhe tė transmetimit dhe pėr blerjen dhe shitjen e enegjisė elektrike pėr tė siguruar pėrmbushjen e detyrimeve tė shėrbimit publik

Kontratė pėr shit-blerje tė energjisė elektrike ndermjet OSHEE sh.a dhe prodhuesve me perparesi te energjise elektrike 

Marreveshja per Pjesemarrjen ne Treg

Rregullat e Pėrkohshme te Mekanizmit Balancues tė Energjisė Elektrike

Rregullore e proēedurave pėr lidhjet e reja dhe modifikimin e lidhjeve ekzistuese me rrjetin e transmetimit

Marrėveshja e Lidhjes nė Rrjetin e Transmetimit

Marrėveshja e Operimit nė Rrjetin e Transmetimit

Programi i Pajtueshmėrisė i Operatorit tė Sistemit tė Transmetimit pėr Energjinė Elektrike

Rregullat pėr Garancitė Finaciare tė Pjesėmarrėsve pėr Regjistrimin nė Tregun e Energjisė Elektrike

Kontratė Shit-Blerje e energjisė elektrike ndėrmjet shoqėrisė sė prodhimit tė energjisė elektrike/KESH sh.a, aksionet e sė cilės kontrollohen plotėsisht apo pjesėrisht nga shteti dhe furnizuesi i shėrbimit universal pėr furnizimin e klientėve fundore pėr periudhėn kohore 01.01.2018- 31.12.2018

Rregullat pėr kushtet e shėrbimit tė furnizimit nga furnizuesi i mundėsisė sė fundit,  dhe kushtet kontraktore tė furnizimit me energji elektrike