Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  NJOFTIME  
  • »  Njoftime, deklarata per shtyp  
  • »  Njoftime  
PRINT Mail
Viti 2019
REGJISTRI I VENDIMEVE TE ERE-S 2019

VENDIM Nr. 1, Datė 09.01.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E TRANS ADRIATIC PIPELINE  AG,  NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 2, datė 17.01.2019 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIM TĖ “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ OFRIMIT TĖ DHĖNAVE TĖ GJENERIMIT DHE  NGARKESĖS NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 16 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2015/1222 TĖ DATĖS 24 KORRIK 2015 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI ALOKIMIN E KAPACITETEVE DHE MENAXHIMIN E KONGJESTIONEVE”

VENDIM Nr. 3, Datė 17.01.2018 MBI REFUZIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ MTC ENERGY SH.P.K., PĖR VENDOSJE HIPOTEKE DHE BARRĖ MBI ASETET E SHOQĖRISĖ   “M.T.C ENERGY” SH.P.K, PĖR EFEKT TĖ RISTRUKTURIMIT TĖ KREDISĖ NĖ FAVOR TĖ RAFFEISEN BANK SH.A.

VENDIM Nr. 4, Datė 17.01.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “KESH” SH.A., PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 5, Datė 17.01.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “HYDRO SETA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 6, Datė 17.01.2019 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “SA’GA MAT” SH.P.K, PĖR MODIFIKIMIN E  LICENCĖS ME NR. 247, SERIA PV14K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 92, DATĖ 16.10.2014, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HECET: “GERMANI 1” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1200 KW, “GERMANI 2” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1680 KW, “GERMANI 3” ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1290KW, “GERMANI 4” ME  KAPACITET TĖ INSTALUAR 810 KW, ME KAPACITET TOTAL TĖ INSTALUAR 4980 KW.

VENDIM Nr. 7, Datė 17.01.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN DHJETOR 2018

VENDIM Nr. 8, datė 17.01.2019 MBI ĒMIMIN VJETOR TĖ BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ DO T’U PAGUHET PRODHUESVE EKZISTUES ME PĖRPARĖSI PĖR VITIN 2019

VENDIM Nr. 9,  Datė 24.01.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “KONTRATĖS PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMEVE TĖ BALANCIMIT(KAPACITETIT REZERVĖ DHE ENERGJISĖ BALANCUESE) TĖ SISTEMIT ELEKTRO-ENERGJITIK PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2019 – 31.12.2019” MIDIS OST SH.A. DHE KESH SH.A.

VENDIM Nr. 10, Datė 24.01.2019 MBI MIRATIMIN E  DISA SHTESAVE DHE NDRYSHIMEVE NĖ RREGULLOREN PĖR NDRYSHIMIN E FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 113, DATĖ 08.07.2016.

VENDIM Nr. 13, Datė 31.01.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “RTS” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK, ME FUQI TĖ INSTALUAR 2MW, NĖ FSHATIN TREN, BILISHT TĖ RRETHIT KORĒĖ.

VENDIM Nr.14, Datė 31.01.2019 MBI SHQYRTIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2018 DHE PLANIT 10 VJEĒAR 2018-2027 TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHOQĖRISĖ “ALBGAZ” SH.A..

VENDIM Nr. 15, Datė 31.01.2019 MBI LICENCIMIN NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR,  TĖ TRANS ADRIATIC PIPELINE AG ALBANIA,  E RREGJISTRUAR PRANĖ QKB, SI DEGĖ E SHOQĖRISĖ SĖ HUAJ AKSIONARE (SH.A), TRANS ADRIATIC PIPELINE AG

VENDIM Nr. 16, Datė 18.02.2019 MBI SHTYRJEN E AFATIT TĖ ZBATIMIT TĖ  KONTRATĖS TIP PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE/KESH sha, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PERIUDHĖN 01.01.2018 – 31.12.2018 DHE KONTRATĖS PĖR SHIT-BLERJEN E SASISĖ SĖ TEPĖRT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ REZULTON PAS PĖRMBUSHJES SĖ KĖRKESĖS SĖ KLIENTĖVE QĖ PĖRFITOJNĖ NGA SHĖRBIMI UNIVERSAL, ME QĖLLIM MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2018-31.12.2018".

VENDIM Nr. 17, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN ENRGY TRADING” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 18, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN ENERGY TRADING” SH.A., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 19, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E DISA SHTESAVE NĖ “RREGULLAT E PĖRKOHSHME TĖ MEKANIZMIT BALANCUES”, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S  NR. 193, DATĖ 24.11.2017.

VENDIM Nr. 20, Datė 18.02.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 245, DATĖ 26.11.2018, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “RENRGY TRADING GROUP” SH.P.K NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 21, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 22, Datė 18.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 23, Datė 18.02.2019 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN JANAR 2019

  VENDIM Nr. 25, Datė 28.02.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KESH” SH.A NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 26, Datė 28.02.2019 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “OSHEE” SH.A. PĖR  FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ  “RREGULLOREN PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK” MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR 103 DATĖ 23.06.2016 “, NDRYSHUAR

VENDIM Nr. 27, Datė 28.02.2019 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SANG 1” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “THIRRĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1820 KW.

VENDIM Nr. 28, Datė 28.02.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SANG 1” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 29, Datė 28.02.2019 MBI MOSFILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “HIDRO VIZION” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “RAZDOLL” ME FUQI TĖ INSTALUAR 700 KW.

VENDIM Nr. 30, Datė 28.02.2019 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “A.E DISTRIBUTION” SH.P.K. PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE

VENDIM Nr.31 , Datė  28.02.2019 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “A.E. DISTRIBUTION” SH.P.K PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 32, Datė 28.02.2019 MBI MIRATIMIN E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI PĖR KOORDINIMIN E ANALIZAVE TĖ SIGURISĖ SĖ OPERIMIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 75 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT TĖ BASHKIMIT EVROPIAN (BE) 2017/1485 TĖ DATĖS 2 GUSHT 2017, QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES MBI OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 33, Datė 28.02.2019 MBI KĖRKESĖSN E SHOQĖRISĖ “SIMA-COM” SH.P.K., PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 263, DATĖ 19.12.2018 “MBI MIRATIMIN E PAGESAVE RREGULLATORE PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 34, Datė 28.02.2019 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “AFRIMI K” SH.P.K., PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 263, DATĖ 19.12.2018 “MBI MIRATIMIN E PAGESAVE RREGULLATORE PĖR VITIN 2018”

VENDIM Nr. 36, Datė 04.03.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 187 DATĖ 10.11.2017, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN ME Nr. 261, Datė 19.12.2018, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SHA NĖ AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 37, Datė 04.03.2019 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 188 DATĖ 10.11.2017, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN Nr. 262, Datė 19.12.2018, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A. NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 38, Datė 07.03.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIK


VENDIM Nr. 39, Datė 07.03.2019 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “KASTRATI ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE


VENDIM Nr. 40, Datė 07.03.2019 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “UDHĖZUESIT PĖR MONITORIMIN E TREGUT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”