Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  TRANSPARENCA  
  • »  Programi i Transparences  
  • »  Regjistri i Kėrkesave dhe Pėrgjigjeve  
PRINT Mail
Rregjistri i Kėrkesave dhe Pėrgjigjeve
Rregjistri i Kėrkesave dhe Pėrgjigjeve


Nr.Rendor Data e regjistrimit te Pėrgjigjes Objekti Data e kthimit tė pėrgjigjes Statusi i kėrkesės Tarifa
    (Pėrmban edhe pėrmbledhje tė kėrkesės) (Pėrmban edhe pėrmbledhje tė pėrgjigjes)