Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2018  
PRINT Mail
Viti 2018
REGJISTRI I VENDIMEVE TE ERE-S 2018

VENDIM Nr. 1, Datė 10.01.2018 MBI SHTYRJEN E AFATIT PĖR REALIZIMIN E KUSHTEVE TĖ VENDOSURA NGA ERE SHOQĖRISĖ “ALBANIAN GREEN ENERGY” SH.P.K., MBAJTĖSE E LICENCĖS NR. 63, SERIA NPM08P, “PĖR NDĖRTIMIN, INSTALIMIN, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE EOLIKE (BLLOK MOTORĖ-GJENERATORĖ TĖ USHQYER ME BIOMASĖ TĖ LĖNGSHME”

VENDIM Nr. 2, Datė 10.01.2018 MBI SHTYRJEN E AFATIT PĖR REALIZIMIN E KUSHTEVE TĖ VENDOSURA NGA ERE SHOQĖRISĖ “E VENTO S.R.L ALBANIA” SH.P.K., MBAJTĖSE E LICENCĖS NR. 60, SERIA NPM08, “PĖR NDĖRTIMIN, INSTALIMIN, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE EOLIKE”

VENDIM Nr. 3, Datė 10.01.2018 MBI SHTYRJEN E AFATIT PĖR REALIZIMIN E KUSHTEVE TĖ VENDOSURA NGA ERE SHOQĖRISĖ “BIOPOWER GREEN ENERGY” SH.P.K, MBAJTĖSE E LICENCĖS NR. 64 SERIA NPM08P “PĖR NDĖRTIMIN, INSTALIMIN, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE EOLIKE”

VENDIM Nr. 4, Datė 10.01.2018 MBI SHTYRJEN E AFATIT PĖR REALIZIMIN E KUSHTEVE TĖ VENDOSURA NGA ERE SHOQĖRISĖ “ERS - 08” SH.P.K. MBAJTĖSE E LICENCĖS NR. 59, SERIA NPM08P, “PĖR NDĖRTIM, INSTALIM, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE ME ERĖ”.

VENDIM Nr. 5, Datė 10.01.2018 MBI SHTYRJEN E AFATIT PĖR REALIZIMIN E KUSHTEVE TĖ VENDOSURA NGA ERE SHOQĖRISĖ, “ALB WIND ENERGY” MBAJTĖSE E LICENCĖS NR. 53, SERIA NPM08P, “PĖR NDĖRTIMIN, INSTALIMIN, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE EOLIKE”

VENDIM Nr. 6, Datė 10.01.2018 MBI SHTYRJEN E AFATIT PĖR REALIZIMIN E KUSHTEVE TĖ VENDOSURA NGA ERE SHOQĖRISĖ “HERA” SH.P.K MBAJTĖSE E LICENCĖS NR. 49, SERIA NPM07P, “PĖR NDĖRTIMIN, INSTALIMIN, SHFRYTĖZIMIN DHE PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALE EOLIKE”

VENDIM Nr. 7, Datė 10.01.2018 MBI MIRATIMIN E LICENCĖS TIP TĖ AKTIVITETIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR


VENDIM Nr. 8, Datė 10.01.2018 MBI MIRATIMIN E LICENCĖS TIP TĖ AKTIVITETIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 9, Datė 10.01.2018 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “HYDRO POWER PLANT OF KORĒA” SH.P.K PĖR VENDOSJE TĖ HIPOTEKĖS MBI SENDET E PALUAJTSHME TĖ SHOQĖRISĖ PRANĖ INTESA SANPAOLO BANK

VENDIM Nr. 10, Datė 10.01.2018 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “HEC-i DRAGOSTUNJE” SH.P.K., PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ LUAJTSHME DHE VENDOSJE TĖ HIPOTEKĖS MBI ATO TĖ PALUAJTSHME QĖ DO T’I PĖRKASIN “HEC –I DRAGOSTUNJE”, (ASETE QĖ DO TI SHĖRBEJNĖ VEPRIMTARISĖ SĖ LICENCUAR; NDĖRTESA, PAJISJE DHE GJITHĖ SISTEMIN E PRODHIMIT DHE SHPĖRNDARJES), NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA” SH.A

VENDIM Nr. 11, Datė 10.01.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “LENGARICA & ENERGY” SH.P.K., PĖR MIRATIMIN E VENDOSJES SĖ HIPOTEKĖS MBI ASETET QĖ DISPONON, NĖ FAVOR TĖ INTESA SANPAOLO BANK OF ALBANIA SH.A

VENDIM Nr. 12, Datė 10.01.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “M.T.C ENERGY” SH.P.K, PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ LUAJTSHME DHE VENDOSJES SĖ HIPOTEKĖS PĖR ASETET E PALUAJTSHME TĖ ARDHSHME APO TĖ TASHME, NĖ FAVOR TĖ RAFFEISEN BANK SH.A, PĖR EFEKT TĖ RISTRUKTURIMIT TĖ KREDISĖ SĖ DHĖNĖ.

VENDIM Nr. 13, Datė 10.01.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALESIO-2014” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KRYEZI” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.99 MW

VENDIM Nr. 14, Datė 10.01.2018 MBI SHTYRJEN E AFATIT TĖ TARIFĖS SĖ PĖRKOHSHME TĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA “ALBGAZ” SH.A., MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 90, DATĖ 07.06.2017 SI DHE KONTRATĖS SĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR TĖ LIDHUR MES ALBPETROL SH.A. DHE ALBGAZ SH.A.

VENDIM Nr. 15, Datė 10.01.2018 MBI MIRATIMIN E KUSHTEVE TĖ PĖRGJITHSHME TĖ KONTRATĖS SĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL TĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ

VENDIM Nr. 16, Datė 10.01.2018 MBI MIRATIMIN E “RREGULLAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E FORMATIT TĖ TĖ DHĖNAVE DHE PROCEDURĖN PĖR AKSESIN E FURNIZUESVE NDAJ TĖ DHĖNAVE TĖ OPERATORIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 17, Datė 10.01.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR MBROJTJEN E INFORMACIONIT KONFIDENCIAL”

VENDIM Nr. 18, Datė 10.01.2018 MBI MIRATIMIN E “RREGULLORES SĖ PROCEDURAVE TĖ PARAQITJES SĖ PLANIT TĖ INVESTIMEVE NGA OPERATORĖT E TRANSMETIMIT DHE SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 19, Datė 19.01.2018 MBI ĒMIMIN VJETOR TĖ BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, QĖ DO T’U PAGUHET PRODHUESVE EKZISTUES ME PĖRPARĖSI TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 20, Datė 19.01.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA ALBGAZ SH.A, PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 22, Datė 30.01.2018 MBI ANKIMIN E SHOQĖRISĖ “OST” SH.A. NĖ LIDHJE ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR.210, DATĖ 28.12.2017 “PĖR MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA OST SH.A PĖR VITIN 2018”

VENDIM Nr. 23, Datė 30.01.2018 MBI MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR NDRYSHIMIN E FURNIZUESIT NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 24, Datė 30.01.2018 MBI MIRATIMIN E LICENCĖS TIP TĖ AKTIVITETIT TĖ TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 25, Datė 30.01.2018 MBI MIRATIMIN E LICENCĖS TIP NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 26, Datė 30.01.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGJI ASHTA” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 27, Datė 30.01.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “HEC LLĖNGĖ” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC “LLĖNGA 1” ME FUQI 1730 KW, HEC “LLĖNGA 2” ME FUQI 300 KW DHE HEC “LLĖNGA 3” ME FUQI 1500 KW, ME FUQI TOTALE 3530 KW

VENDIM Nr. 28, Datė 30.01.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ  “LUĒENTE KONCESIONARE” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SPATHARĖ” ME FUQI 1038 KW

VENDIM Nr. 29, Datė 30.01.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “REJ ENERGY” SH.P.K., PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME NR. 177, SERIA PV12K,  TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 120 DATĖ 29.08.2012

VENDIM Nr. 30, Datė 09.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR DISA NDRYSHIME NĖ MARRĖVESHJEN PĖR SHĖRBIMIN E SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OPERATORIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE (OSHEE) SH.A DHE FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 31, Datė 09.02.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE PĖR SIGURIMIN E AKSESIT TĖ PALĖVE TĖ TRETA NĖ SISTEMIN E TRANSMETIMIT DHE TRANSPARENCĖN NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 32, Datė 09.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AGE SUNPOWER”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPIANTI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ (SHEQ MARINAS) ME FUQI TĖ INSTALUAR 1998 KW

VENDIM Nr. 33, Datė 09.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “SEMAN SUNPOWER”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPIANTI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ (SHEQ MARINAS) ME FUQI TĖ INSTALUAR 2000 KW.

VENDIM Nr. 34, Datė 09.02.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALESIO – 2014” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KRYEZI” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1990 KW.  

VENDIM Nr. 35, Datė 09.02.2018 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “LENGARICA & ENERGY” SH.P.K., PĖR VENDOSJEN E HIPOTEKĖS MBI ASETET QĖ DISPONON, NĖ FAVOR TĖ INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA SH.A.
  
VENDIM Nr. 36, Datė 09.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ SHOQĖRISĖ “HEC DUNICE”, ME NR. 123 , SERIA PV11K MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR.27, DATĖ 10.03.2011

VENDIM Nr. 37, Datė 09.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ SHOQĖRISĖ “HEC DUNICĖ”, ME NR. 124, SERIA T11P, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR. 28, DATĖ 10.03.2011.

VENDIM Nr. 38, Datė 23.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR DISA NDRYSHIME NĖ RREGULLOREN PĖR NDRYSHIMIN E FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 113, DATĖ 08.07.2016

VENDIM Nr. 39, Datė 23.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “WIND POWER ALBANIA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 40, Datė 23.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ  “HYDRO SETA” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA  HEC-ET “SETA 1+2“, “SETA 3“ DHE “SETA 4“

VENDIM Nr. 41, Datė 23.02.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE OPERACIONALE PĖR FURNIZUESIN E MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT, TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 45, Datė  07.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “RREGULLAVE PĖR KUSHTET E SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT, DHE KUSHTET KONTRAKTORE TE FURNIZIMIT”.

VENDIM Nr. 46, Datė 07.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PROGRAMIT TĖ PAJTUESHMĖRISĖ SĖ OST SH.A.

VENDIM Nr. 47, Datė 07.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE TĖ SHOQĖRISĖ OSHEE SH.A PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 48, Datė 07.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖR PERIUDHĖN 5- VJEĒARE (2018 - 2022)

VENDIM Nr. 49, Datė 07.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “FAVINA 1” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “VOSKOPOJĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1970 KW.

VENDIM Nr. 50, Datė 07.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ  “SMART WATT” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 51, Datė 07.03.2018 MBI MIRATIMIN E  KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “POWER ELEKTRIK SLABINJE” SH.P.K., PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ SAJ PRANĖ “RAIFFEISEN BANK” SH.A.

VENDIM Nr. 52, Datė 07.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ SHOQĖRISĖ “ERALD ENERGJITIK” SH.P.K. , MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE, NR.91, DATĖ 26.09.2011.

VENDIM Nr. 53, Datė 07.03.2018 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “SONNE” SH.P.K., PĖR LICENCIMIN NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPJANTI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ ME FUQI TĖ INSTALUAR 1998 KW

VENDIM Nr. 54, Datė 07.03.2018 MBI MOSFILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AED SOLAR” SH.P.K, PĖR LICENCIMIN NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPJANTI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ ME KAPACITET PRODHUES 1998 KW.

VENDIM Nr. 56, Datė 09.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E DRAFT – “KONTRATĖS TIP PĖR SHIT-BLERJEN E SASISĖ SĖ TEPĖRT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ REZULTON PAS PĖRMBUSHJES SĖ KĖRKESĖS SĖ KLIENTĖVE QĖ PĖRFITOJNĖ NGA SHĖRBIMI UNIVERSAL, ME QĖLLIM MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2018-31.12.2018"

VENDIM Nr. 57, Datė 09.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E DRAFT KONTRATĖS TIP PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE/KESH SH.A, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL/OSHEE SH.A PĖR PERIUDHĖN 01.01.2018 – 31.12.2018

VENDIM Nr. 58, Datė 12.03.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “WIND POWER ALBANIA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 59, Datė 15.03.2018 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ OST SH.A. PĖR SHTYRJEN E AFATIT TĖ PIKĖS 2 TĖ VENDIMIT TĖ ERE NR. 43 DATĖ 15.03.2017 MBI MIRATIMIN PĖRFUNDIMTAR TĖ CERTIFIKIMIT TĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE OST SH.A. NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 54, PIKA 6, TĖ LIGJIT NR. 43/2015, “PĖR SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE” DHE NENIN 9, PIKA 6, TĖ DIREKTIVĖS 72/2009 EC MBAS MARRJES SĖ OPINIONIT TĖ SEKRETARIATIT TĖ KOMUNITETIT TĖ ENERGJISĖ

VENDIM Nr. 60, Datė 15.03.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “LUCENTE KONCESIONARE” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC “SPATHARĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1038 KW.  

VENDIM Nr. 61 Datė 26.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “MALĖSIA SOLAR 1”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPIANTI FOTOVOLTAIK NĖ LAHĖ E POSHTME, SHKREL, KOPLIK, RRETHI MALĖSI E MADHE, QARKU SHKODĖR

VENDIM Nr. 62 Datė 26.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “MALĖSIA SOLAR 2”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPIANTI FOTOVOLTAIK NĖ LAHĖ E POSHTME, SHKREL, KOPLIK, RRETHI MALĖSI E MADHE, QARKU SHKODĖR

VENDIM Nr. 63 Datė 26.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “MALĖSIA SOLAR 3”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPIANTI FOTOVOLTAIK NĖ LAHĖ E POSHTME, SHKREL, KOPLIK, RRETHI MALĖSI E MADHE, QARKU SHKODĖR

VENDIM Nr. 64, Datė 26.03.2018 MBI REFUZIMIN  E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “RTS” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA BURIMI GJENERUES I ENERGJISĖ FOTOVOLTAIKE, ZONA TREN  - BILISHT, KORĒĖ.

VENDIM Nr. 65, Datė 26.03.2018 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR MBROJTJEN E INFORMACIONIT KONFIDENCIAL

VENDIM Nr.66, Datė 26.03.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ FURNIZUAR NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJT JANAR DHE SHKURT 2018

VENDIM Nr. 67 Datė 26.03.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ FURNIZUAR NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN MARS 2018

VENDIM Nr. 68, Datė 26.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ “RREGULLAT PĖR ALOKIMIN E KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONEVE”

VENDIM Nr. 69, Datė 26.03.2018 MBI REFUZIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “M.T.C ENERGY” SH.P.K, PĖR LĖNIEN PENG NĖ FAVOR TĖ RAIFFEISEN BANK SH.A. TĖ ASETEVE TĖ SAJ, PĖR EFEKT TĖ RISTRUKTURIMIT TĖ KREDISĖ.

 VENDIM Nr. 70, Datė 26.03.2018 MBI HEQJEN E LICENCĖS NR. 123, SERIA PV11K, SHOQĖRISĖ “HEC DUNICĖ” SH.P.K, PĖR PRODHIMIN TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC – ET “TREBINJĖ”,  “POTGOZHAN”, “KALIVAĒ”, “DUNICĖ 1”, “DUNICĖ 2”, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 27, DATĖ 10.03.2011.

VENDIM Nr. 71, Datė 26.03.2018 MBI HEQJEN E LICENCĖS NR. 124, SERIA T11P SHOQĖRISĖ “HEC DUNICĖ” SH.P.K, PĖR TREGTIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE”, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR. 28, DATĖ 10.03.2011.

VENDIM Nr. 72, Datė 26.03.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SMART WATT” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 73, Datė 26.03.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “HYDRO SETA” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “SETA 1+2“, “SETA 3“ DHE “SETA 4“.

VENDIM Nr. 74, Datė 26.03.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E DISA SHTESAVE DHE NDRYSHIMEVE TĖ PROPOZUARA NGA SHOQĖRIA OSHEE SH.A NĖ “KONTRATĖN TIP PĖR SHITBLERJE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OSHEE SH.A DHE PRODHUESVE ME PĖRPARESI TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 101, DATĖ 23.06.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN NR. 147, DATĖ 30.09.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE.

VENDIM Nr. 75, Datė 26.03.2018 MBI DETYRIMIN E SHOQĖRISĖ OSHEE SH.A PĖR NĖNSHKRIMIN E “KONTRATĖS TIP PĖR SHITBLERJE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OSHEE SH.A DHE PRODHUESVE ME PĖRPARESI TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 101, DATĖ 23.06.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN NR. 147, DATĖ 30.09.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE.

VENDIM Nr. 77, Datė 06.04.2018 MBI MIRATIMIN E MARRĖVESHJES PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ KA NĖNSHKRUAR OSHEE SH.A ME SHOQĖRINĖ E LICENCUAR NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE "GSA" SH.P.K

VENDIM Nr. 78, Datė 06.04.2018 MBI MIRATIMIN E E MARRĖVESHJES PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ KA NĖNSHKRUAR OSHEE SH.A ME SHOQĖRINĖ E LICENCUAR NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE ALBANIAN ENERGY SUPPLIER SH.P.K. (AES SH.P.K)

VENDIM Nr. 79, Datė 06.04.2018 MBI MIRATIMIN E E MARRĖVESHJES PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ KA NĖNSHKRUAR OSHEE SH.A ME SHOQĖRINĖ E LICENCUAR NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE "NOA ENERGY TRADE" SH.P.K

VENDIM Nr. 80, Datė 06.04.2018 MBI MIRATIMIN E RREGULLAVE OPERACIONALE PĖR FURNIZUESIN E MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 81, Datė 06.04.2018 MBI MIRATIMIN E RREGULLAVE PĖR SIGURIMIN E AKSESIT TĖ PALĖVE TĖ TRETA NĖ SISTEMIN E TRANSMETIMIT DHE TRANSPARENCĖN NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 82, Datė 06.04.2018 MBI HEQJEN E LICENCĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ SHOQĖRISĖ “ERALD ENERGJITIK” SH.P.K. ME NR. 162, SERIA PV11K MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE, NR.91, DATĖ 26.09.2011.

VENDIM Nr. 83, Datė 06.04.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “FAVINA 1” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC “VOSKOPOJĖ” ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 1970 KW.  

VENDIM Nr. 84, datė 11.04.2018 PĖR MIRATIMIN E RAPORTIT VJETOR TĖ ERE-S, “GJENDJA E SEKTORIT TĖ ENERGJISĖ DHE VEPRIMTARIA E ERE-S GJATĖ VITIT 2017”

VENDIM Nr. 85, Datė 20.04.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “AGE SUNPOWER”  SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ (SHEQ MARINAS) ME FUQI TĖ INSTALUAR 2000 KW.

VENDIM Nr. 86, Datė 20.04.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SEMAN SUNPOWER” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ (SHEQ MARINAS) ME FUQI TĖ INSTALUAR 2000 KW.

VENDIM Nr. 87, Datė 20.04.2018 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES SĖ PROCEDURAVE PĖR LIDHJET E REJA DHE MODIFIKIMIN E LIDHJEVE EKZISTUESE ME RRJETIN E TRANSMETIMIT ; MARRĖVESHJES SĖ OPERIMIT NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT NDĖRMJET OST SH.A. DHE PĖRDORUESIT SI DHE MARRĖVESHJES SĖ LIDHJES NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT NDĖRMJET OST SH.A. DHE PĖRDORUESIT

VENDIM Nr. 88, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AED SOLAR”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1998 KW

VENDIM Nr. 89, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “SONNE” SH.P.K., PĖR LICENCIMIN NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ ME FUQI TĖ INSTALUAR 1998 KW

VENDIM Nr. 90, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “MP-HEC” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “NIĒE”  ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.668 MW

VENDIM Nr. 91, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ  “WIND POWER ALBANIA” SHPK, PĖR LICENCIMIN E NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 92, Datė 20.04.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ FURNIZUAR NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN PRILL 2018

VENDIM Nr. 93, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “OSOJA ENERGY”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK SEMAN-1, SHEQ -  MARINAS, FIER ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2000 KW

VENDIM Nr. 94, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “SEMAN2SUN”  SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK SEMAN – 2, SHEQ,  MARINAS, FIER ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2000 KW

VENDIM Nr. 95, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “ĒAUSHI ENERGY” SH.P.K., PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME NR. 181, SERIA PV12K,  TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 122 DATĖ 29.08.2012.

VENDIM Nr. 96, Datė 20.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLORES SĖ VEĒANTĖ PĖR LЁSHIMIN, TRANSFERIMIN DHE ANULIMIN E GARANCIVE TЁ ORIGJINЁS

VENDIM Nr. 97, Datė 23.04.2018 MBI MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA ALBGAZ SH.A., PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 98, Datė 30.04.2018 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR SHIT-BLERJEN E SASISĖ SĖ TEPĖRT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ REZULTON PAS PĖRMBUSHJES SĖ KĖRKESĖS SĖ KLIENTĖVE QĖ PĖRFITOJNĖ NGA SHĖRBIMI UNIVERSAL, ME QĖLLIM MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2018-31.12.2018".

VENDIM Nr. 99, Datė 30.04.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT PĖR KĖRKESAT E LIDHJES ME RRJETIN TĖ SISTEMEVE ME TENSION TE LARTE ME RRYME TĖ VAZHDUAR DHE PARQET ME MODULE TĖ ENERGJISĖ TĖ LIDHUR ME RRYMĖ TĖ VAZHDUAR (HVDC)

VENDIM Nr. 100, Datė 30.04.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT MBI KĖRKESAT PĖR LIDHJEN ME RRJETIN TĖ GJENERUESVE

VENDIM Nr. 101, Datė 30.04.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT PĖR NGARKESĖN

VENDIM Nr. 102, Datė 30.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “KONTRATĖS PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMEVE TĖ BALANCIMIT (KAPACITETIT REZERVĖ DHE ENERGJISĖ BALANCUESE) TĖ SISTEMIT ELEKTROENERGJITIK PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2018 – 31.12.2018” MIDIS OST SH.A. DHE KESH SH.A.

VENDIM Nr. 103, Datė 30.04.2018 MBI MIRATIMIN E PROGRAMIT TĖ PAJTUESHMĖRISĖ SĖ OST SH.A.

VENDIM Nr. 104, Datė 30.04.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RISHIKIMIN E “METODOLOGJISĖ SĖ PĖRCAKTIMIT ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT”

VENDIM Nr. 105, Datė 30.04.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “MALĖSIA SOLAR 1” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “LAHĖ E POSHTĖME” SHKREL, KOPLIK, RRETHI MALĖSI E MADHE, QARKU SHKODĖR, ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2.5 MW

VENDIM Nr. 106, Datė 30.04.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “MALĖSIA SOLAR 2” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “LAHĖ E POSHTĖME”, SHKREL, KOPLIK, RRETHI MALĖSI E MADHE, QARKU SHKODĖR ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2.5 MW

VENDIM Nr. 107, Datė 30.04.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “MALĖSIA SOLAR 3” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “LAHĖ E POSHTĖME”, SHKREL, KOPLIK, RRETHI MALĖSI E MADHE, QARKU SHKODĖR ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 2.5 MW

VENDIM Nr. 110, Datė 14.05.2018 MBI ZGJIDHJEN E MOSMARRĖVESHJES NDĖRMJET KESH SH.A DHE OST SH.A, LIDHUR ME KORRIGJIMET E FATURAVE PĖR SHĖRBIMIN E BALANCIMIT SIPAS PARASHIKIMEVE TĖ AKTEVE LIGJORE DHE NĖNLIGJORE NĖ FUQI DHE PĖRLLOGARITJEVE NGA OST SH.A TĖ RAKORDUARA DHE TĖ PRANUARA NGA PALĖT PĖRGJEGJĖSE PĖR PERIUDHĖN 1 KORRIK 2016 – 31 DHJETOR 2017

VENDIM Nr. 111, Datė 14.05.2018 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ OSHEE SH.A. PĖR MIRATIMIN E MARRĖVESHJES PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMIT TĖ SHPERNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ KA NĖNSHKRUAR KJO SHOQĖRI ME SHOQĖRINĖ E LICENCUAR NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE "GRID ENERGY" SH.P.K.

VENDIM Nr. 112, Datė 14.05.2018 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DOMI TEC” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “PLEPI” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2285 KW.

VENDIM Nr. 113, Datė 14.05.2018 PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “OSOJA ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK SEMAN-1 SHEQ MARINAS FIER ME FUQI TĖ INSTALUAR 2000 KW.

VENDIM Nr. 114, Datė 14.05.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SEMAN2SUN” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK SEMAN – 2, SHEQ MARINAS, FIER, ME FUQI TĖ INSTALUAR 2000 KW.

VENDIM Nr. 115, Datė 14.05.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “UDHĖZUESIT PĖR KĖRKESAT ORGANIZATIVE, ROLET DHE PĖRGJEGJĖSITĖ NĖ LIDHJE ME SHKĖMBIMIN E TĖ DHĖNAVE” (KORP)

VENDIM Nr. 116, Datė 21.05.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ FURNIZUAR NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN MAJ 2018

VENDIM Nr. 118, Datė 04.06.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SONNE”SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ ME FUQI TĖ INSTALUAR 1998 KW

VENDIM Nr. 119, Datė 04.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “BLAĒ ENERGY” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ NGA HEC “BLAĒ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1300 KW.

VENDIM Nr. 120, Datė 04.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2018 TĖ SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A.

VENDIM Nr. 121, Datė 04.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT 10 VJEĒAR TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A.

VENDIM Nr. 122, Datė 04.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR TRANSFERIMIN E LICENCĖS SĖ FURNIZIMIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, TĖ SHOQĖRISĖ OPERATORI I SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE SH.A (OSHEE SH.A), MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 112, DATĖ 08.07.2016  E  VLEFSHME DERI MĖ DATĖ 08.07.2021TEK SHOQĖRIA "FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL“ SH.A (FSHU SH.A)

VENDIM Nr. 123, Datė 04.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR TRANSFERIMIN E LICENCĖS SĖ OPERIMIT NĖ SISTEMIN E SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, TĖ SHOQĖRISĖ OPERATORI I SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE SH.A (OSHEE SH.A), ME NR. 250, SERIA P14SH, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERVE TĖ ERE-S  NR. 96, DATĖ 27.10.2014, E VLEFSHME DERI MĖ DATĖ 27.10.2044 TEK SHOQĖRIA "OPERATORI I SISTEMIT TĖ SHPĖNDARJES" SH.A (O.S.SH SH.A),

VENDIM Nr. 124, Datė 04.06.2018 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS, PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ  “GAVRAN ENERGY” SH.P.K. ME NR. 349 LICENCE, SERIA PV16K, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT NR. 140, DATĖ 15.08.2016, PĖR PRODHIMIN TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “GAVRAN 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 998 KW DHE “GAVRAN“ ME FUQI TĖ INSTALUAR 1215 KW, ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 2213 KW.

VENDIM Nr. 125, Datė 04.06.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “AED SOLAR”  SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK TOPOJĖ ME KAPACITET TĖ INSTALUAR 1998 KW

VENDIM Nr. 126, Datė  04.06.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ  “WIND POWER ALBANIA” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 127, Datė 04.06.2018 MBI MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT PĖR KĖRKESAT E LIDHJES ME RRJETIN TĖ SISTEMEVE ME TENSION TĖ LARTĖ ME RRYME TĖ VAZHDUAR DHE PARQET ME MODULE TĖ ENERGJISĖ TĖ LIDHUR ME RRYMĖ TĖ VAZHDUAR (HVDC)

VENDIM Nr. 128, Datė 04.06.2018 MBI MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT PĖR NGARKESĖN

VENDIM Nr. 129, Datė 04.06.2018 MBI MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT MBI KĖRKESAT PĖR LIDHJEN ME RRJETIN E GJENERUESVE

VENDIM Nr. 130, Datė 04.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “FURNIZUESI I TREGUT TĖ LIRĖ” SH.A, (“FTL” SH.A) PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 131 Datė 07.06.2018 MBI KĖRKESĖN E KESH SH.A. PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ  BORDIT TĖ ERE NR. 98 DATĖ, 30.04.2016, MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR SHIT-BLERJEN E SASISĖ SĖ TEPĖRT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE QĖ REZULTON PAS PĖRMBUSHJES SĖ KĖRKESĖS SĖ KLIENTĖVE QĖ PĖRFITOJNĖ NGA SHĖRBIMI UNIVERSAL, ME QĖLLIM MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2018-31.12.2018.

VENDIM Nr. 132, Datė 07.06.2018 MBI MIRATIMIN E DRAFT KONTRATĖS TIP PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE/KESH SH.A, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PERIUDHĖN 01.01.2018 – 31.12.2018

VENDIM Nr. 133, Datė  07.06.2018 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ĒAUSHI - ENERGJI” SH.P.K. PĖR MODIFIKIMIN E LICENSĖS SĖ “PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” NR.181, SERIA PV12K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR 122, DATĖ 29.08.2012

VENDIM Nr. 134, Datė 25.06.2018 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “EDIANI” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “SHĖNGJON 1” ME FUQI TE INSTALUAR 651 KW, “SHĖNGJON 2” ME FUQI TE INSTALUAR 356 KW DHE “SHĖNGJON 3” ME FUQI TE INSTALUAR 341 KW, ME FUQI TOTALE 1348 KW.

VENDIM Nr. 135, Datė 25.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “OSOJA HPP” SH.P.K, PĖR LICENCIM E NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “OSOJE” ME FUQI TE INSTALUAR 1922 KW

VENDIM Nr. 136, Datė 25.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “HIDROPOWER ELEKTRIK” SH.P.K, PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS NR. 130, SERIA PV11K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S   NR. 59, DATĖ 22.06.2011, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET: “SLABINJA 2A” ME FUQI 2 MW, “SLABINJA 2B” ME FUQI 1.6 MW , “SLABINJA 2C” ME FUQI 1.8 MW, “SLABINJA 2D” DHE “SLABINJA 2E” ME FUQI 3.4 MW, ME FUQI TOTALE 13.8 MW.

VENDIM Nr. 137, Datė 25.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT  TĖ SHOQĖRISĖ “ENERGIA GAS AND POWER ALBANIA” PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME NR. 322, SERIA F15, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 159 DATĖ 28.12.2015

VENDIM Nr. 138, Datė 25.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “ENERGIA GAS AND POWER ALBANIA” SH.P.K, PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME NR.158, SERIA T14, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 133, DATĖ 24.12.2014.

VENDIM Nr. 139, Datė 25.06.2018 PĖR MOS PRANIMIN PĖR SHQYRTIM TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “KAMENICA HPP” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KAMENICE” ME FUQI TĖ INSTALUAR 800 KW

VENDIM Nr. 140, Datė 25.06.2018 MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR. 88, DATĖ 06.08.2008, PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “UNION EOLICA ALBANIA” SH.P.K, ME NR. 62, SERIA NPM08P NĖ VEPRIMTARINĖ E NDĖRTIMIT, ISTALIMIT DHE SHFRYTRĖZIMIT TĖ CENTRALEVE ELEKTRIKE ME ERĖ, PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA PARQET EOLIKE KAVAJĖ.

VENDIM Nr. 141, Datė 25.06.2018 MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR.110, DATĖ 16.09.2008, PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENPOWER ALBANIA” SH.P.K, ME NR.65, SERIA NPM08P NĖ VEPRIMTARINĖ E NDĖRTIMIT, INSTALIMIT DHE SHFRYTĖZIMIT TĖ CENTRALEVE ELEKTRIKE ME ERĖ, PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA PARQET EOLIKE KARABURUN DHE LLOGARA.

VENDIM Nr. 142, Datė 25.06.2018 MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR. 8, DATĖ 04.02.2009, ”PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENPOWER ALBANIA” SH.P.K. NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”, I NDRYSHUAR

VENDIM Nr. 143, Datė 25.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “ALESIO-2014” SH.P.K PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “FUSHĖ-ARRĖZ”, ME FUQI TĖ INSTALUAR 1990 KW.

VENDIM Nr. 144, Datė 25.06.2018 MBI RISHIKIMIN E “METODOLOGJISĖ SĖ PĖRCAKTIMIT ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT” MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 201, DATĖ 04.12.2017

VENDIM Nr. 145, Datė 25.06.2018 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E ALIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “FURNIZUESI I TREGUT TĖ LIRĖ” SH.A, PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 146, Datė 25.06.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ FURNIZUAR NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN QERSHOR 2018

VENDIM Nr. 148, Datė 28.06.2018 MBI KĖRKESĖN E OSHEE SH.A. PĖR KONTESTIMIN E VENDIMIT  NR. 110,  DATĖ, 14.05.2018, TĖ  BORDIT TĖ ERE , LIDHUR ME KORRIGJIMIN E FATURAVE PĖR SHĖRBIMIN E BALANCIMIT SIPAS PARASHIKIMEVE TĖ AKTEVE LIGJORE DHE NĖN LIGJORE NĖ FUQI DHE  PĖRLLOGARITJEVE NGA OST SH.A, TĖ RAKORDUARA DHE TĖ PRANUARA NGA PALĖT PĖRGJEGJĖSE PĖR PERIUDHĖN 1 KORRIK 2016-31 DHJETOR 2017".

VENDIM Nr. 149, Datė 28.06.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “DON – UCD” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 151, Datė 03.07.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DOMI TEC” SH.P.K NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “PLEPI” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2285 KW.

VENDIM Nr. 152, Datė 03.07.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “RENERGY TRADING GROUP” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 153, Datė 03.07.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “URADRIN” SH.P.K. PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 154, Datė 03.07.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “OBERALDI ENERGJITIK” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ NGA HECET “KRYEZI 3” ME FUQI TE INSTALUAR 122.2 KW,  “KRYEZI 4” ME FUQI TE INSTALUAR 310.7 KW DHE “KRYEZI  5” ME FUQI TE INSTALUAR 886.5 KW, ME FUQI TOTALE 1320 KW

VENDIM Nr. 155, Datė 03.07.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ MODELIT TĖ PĖRBASHKĖT TĖ RRJETIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 18 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2016/1719 TĖ DATĖS 26 SHTATOR 2016 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI ALOKIMIN E KAPACITETEVE NĖ AVANCĖ”

VENDIM Nr. 156, Datė 09.07.2018 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “EFT ALBANIA” SH.P.K PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 157, Datė 09.07.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BLAC ENERGY” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ NGA HEC “BLAC” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1300 KW.

VENDIM Nr. 158, Datė 09.07.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DON – UCD” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 159, Datė 09.07.2018 MBI MIRATIMIN E “UDHĖZUESIT PĖR KĖRKESAT ORGANIZATIVE, ROLET DHE PĖRGJEGJĖSITĖ NĖ LIDHJE ME SHKĖMBIMIN E TĖ DHĖNAVE” (KORP)


VENDIM Nr. 160, Datė 09.07.2018 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “EFT ALBANIA” SH.P.K PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 161, Datė 09.07.2018 PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES   MBI KUSHTET E PĖRGJITHSHME TĖ SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT ME GAZ NATYROR  PĖR KLIENTĖT  FUNDORĖ”.

VENDIM Nr. 163, Datė 19.07.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “RENRGY TRADING GROUP” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 164, Datė 19.07.2018 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “ENERGIA GAS AND POWER ALBANIA” SH.P.K, PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME NR. 258, SERIA T14, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 133, DATĖ 24.12.2014.

VENDIM Nr. 165, Datė 19.07.2018 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “ENERGIA GAS AND POWER ALBANIA” SH.P.K, PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE ME NR. 322, SERIA F15, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 159 DATĖ 28.12.2015

VENDIM Nr. 166, Datė 19.07.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E SISTEMIT TĖ NJEHSUAR DHE STANDARD TĖ LLOGARIVE PĖR TĖ LICENCUARIT NĖ VEPRIMTARITĖ E TRANSMETIMIT, SHPĖRNDARJES DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL, NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 167, Datė 19.07.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DERBI-E” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ NGA HEC “ANTENA” ME FUQI TE INSTALUAR 1105 KW

VENDIM Nr. 168, Datė 19.07.2018 PĖR PĖR MIRATIMIN E NDRYSHIMEVE TĖ PROPOZUARA NGA TAP AG NĖ METODOLOGJINĖ E TARIFAVE TĖ TAP AG TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E ERE-S NR.127 DATĖ 7/11/2013

VENDIM Nr. 170, Datė 03.08.2018 MBI MIRATIMIN E MEMORANDUMIT TĖ MIREKUPTIMIT MBI BASHKĖPUNIMIN E TREGJEVE DITORE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MES PALĖVE, ENTI RREGULLATOR I ENERGJISĖ SĖ SHQIPĖRISĖ (ERE), ZYRA E RREGULLATORIT TĖ ENERGJISĖ TĖ KOSOVĖS (ZRrE), OST SH.A, KOSTT SH.A.

VENDIM Nr. 171, Datė 03.08.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHA OST-VE TĖ EVROPĖS KONTINENTALE DHE NORDIKE PĖR HIPOTEZAT DHE NJĖ METODOLOGJI TĖ ANALIZĖS SĖ KOSTO-PĖRFITIMIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 156 (11) TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT BASHKIMIT EUROPIAN (BE) 2017 /1485 TĖ DATĖS 2 GUSHT 2017, QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES MBI OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 172, Datė 03.08.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “URADRIN” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 173, Datė 03.08.2018 MBI REFUZIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “MP-HEC” SH.P.K , PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “NIĒĖ”, ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.668 MW, ME VENDNDODHJE NĖ KOMUNĖN GORĖ, RRETHI KORĒĖ

VENDIM Nr. 174, Datė 03.08.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR TRANSFERIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “OSOJA ENERGY”SH.P.K, NR.408, SERIA P18K,  DHĖNĖ ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 113, DATĖ 14.05.2018, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “SEMAN 1”  ME VENDNDODHJE, SHEQ MARINAS, TOPOJĖ, FIER ME FUQI 2 MW, PĖR NJĖ AFAT 20 VJEĒAR,  NĖ FAVOR TĖ SHOQĖRISĖ “SEMAN 1 SOLAR” SH.P.K.

VENDIM Nr. 175, Datė 03.08.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “EDIANI” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SHĖNGJON 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 651 KW,  HEC “SHĖNGJON 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 356 KW DHE HEC “SHĖNGJON 3” ME FUQI TĖ INSTALUAR 341KW, ME FUQI TOTALE 1348 KW, ME VENDNDODHJE NĖ PĖRROIN E KNELLĖS, KOMUNA FAN, RRETHI MIRDITĖ

VENDIM Nr. 176 Datė 03.08.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ FURNIZUAR NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN KORRIK 2018   VENDIM Nr. 177, Datė 20.08.2018 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE  NR. 187, DATĖ 10.11.2017, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A NĖ AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR.

VENDIM Nr. 178, Datė 20.08.2018 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ NR. 188, DATĖ 10.11.2017, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR.

VENDIM Nr. 179, Datė 20.08.2018 PĖR NJĖ SHTESĖ NĖ VENDIMIN NR. 97, DATĖ 23.04.2018, "MBI  MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA ALBGAZ SH.A. , PĖR VITIN 2018".

VENDIM Nr. 180, Datė 20.08.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALESIO – 2014” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE  NGA HEC “FUSHĖ ARRĖZ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1990 KW.

VENDIM Nr. 181, Datė 20.08.2018 MBI MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE TĖ SHOQERISĖ “OSHEE” SHA,  PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 182, Datė 20.08.2018 MBI PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖR PERIUDHĖN 5- VJEĒARE (2018 - 2022)

VENDIM Nr. 183, Datė  20.08.2018 MBI MIRATIMIN E LICENCĖS SĖ OPERIMIT TĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 184, Datė 20.08.2018 MBI  MIRATIMIN E “KONTRATĖS PĖR SIGURIMIN E SHĖRBIMEVE TĖ BALANCIMIT (KAPACITETIT REZERVĖ DHE ENERGJISĖ BALANCUESE) TĖ SISTEMIT ELEKTRO-ENERGJITIK PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2018 – 31.12.2018” MIDIS OST SH.A. DHE KESH SH.A.

VENDIM Nr. 185, Datė 20.08.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS NR. 73 SERIA FK08, TĖ SHOQĖRISĖ “GEN – I TIRANA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 186, Datė 20.08.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS NR. 74 SERIA T08P, TĖ SHOQĖRISĖ “GEN – I TIRANA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 187, Datė 20.08.2018 MBI REFUZIMIN PĖR LICENCIM TĖ SHOQĖRISĖ “OBERALD ENERGJITIK” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HECET “KRYEZI 3” ME FUQI TE INSTALUAR 122.2 KW,  “KRYEZI 4” ME FUQI TE INSTALUAR 310.7 KW DHE “KRYEZI  5” ME FUQI TE INSTALUAR 886.5 KW, ME FUQI TOTALE 1320 KW

VENDIM Nr. 188, Datė 20.08.2018 MBI MIRATIMIN E “PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ MODELIT TĖ PĖRBASHKĖT TĖ RRJETIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 18 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2016/1719 TĖ DATĖS 26 SHTATOR 2016, PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI ALOKIMIN E KAPACITETEVE NĖ AVANCĖ”

VENDIM Nr. 190, Datė 30.08.2018 MBI SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “OSHEE” SH.A.PĖR TARIFAT E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE SIPAS NIVELIT TĖ TENSIONIT DHE LĖNIEN NĖ FUQI TĖ ĒMIMEVE ME PAKICĖ PĖR KLIENTĖT QĖ SHĖRBEHEN NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR VITIN 2018.

VENDIM Nr. 191, Datė 30.08.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AEE” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “PLUG” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2MW

VENDIM Nr. 192, Datė 30.08.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AEE” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 193, Datė 30.08.2018 MBI MIRATIMIN E TRANSFERIMIT TĖ PLOTĖ TĖ LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “OSOJA ENERGY” SH.P.K, NR. 408, SERIA P18K DHĖNĖ ME VENDIMIN E BORDIT NR. 113, DATĖ 14.05.2018, PĖR AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “SEMAN 1”  ME VENDODHJE, SHEQ MARINAS FIER ME FUQI 2 MW, PĖR NJĖ AFAT 20 VJEĒAR DHE KALIMIN E SAJ TEK SHOQĖRIA “SEMAN1SOLAR” SH.P.K.

VENDIM Nr. 194, Datė 30.08.2018 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “HIDROPOWER ELEKTRIK” SH.P.K, PĖR  MODIFIKIMIN E LICENCĖS NR. 130, SERIA PV11K DHĖNĖ SHOQĖRISĖ “HIDROPOWER ELEKTRIK” SH.P.K, ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 59, DATĖ 22.06.2011, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET: “SLABINJE 2A” ME FUQI 2000 KW, “SLABINJE 2B” ME FUQI 1600 KW ,“SLABINJE 2C” ME FUQI 1800 KW, “SLABINJE 2D”; “SLABINJE 2E” ME FUQI 3400 KW, ME FUQI TOTALE 13800 KW

VENDIM Nr. 195, Datė 30.08.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DERBI-E” SH.P.K, NĖ VEPRIMTARINĖ  E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “ANTENA” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1105 KW

VENDIM Nr. 196, Datė 30.08.2018 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMET E BORDIT TĖ ERE NR. 120, DATĖ 04.06.2018, “MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2018 TĖ SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A” DHE NR. 121, DATĖ 04.06.2018, “MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT 10 VJEĒAR TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A.”

VENDIM Nr. 197, Datė 03.09.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KODIT TE RRJETIT MBI RREGULLAT E NDĖRVEPRIMIT DHE SHKĖMBIMIT TĖ TĖ DHĖNAVE

VENDIM Nr. 198, Datė 03.09.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “FURNIZUESI I TREGUT TĖ LIRĖ” SH.A, (FTL SH.A)   NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 199, Datė 03.09.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “FURNIZUESI I TREGUT TĖ LIRĖ” SH.A, (FTL SH.A)   NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 200, datė 03.09.2018 MBI MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ “RREGULLAT PĖR ALOKIMIN E KAPACITETEVE TĖ INTERKONEKSIONIT

VENDIM Nr. 201, datė 03.09.2018 PĖR MIRATIMIN  E “ PLANIT TĖ MASAVE PĖR OPERATORIN E SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE. “OSHEE SH.A”  PĖR RESPEKTIMIN E TĖ DREJTAVE TĖ KLIENTĖVE TĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 202, Datė 13.09.2018 MBI RINOVIMIN E LICENCĖS NR. 74 SERIA T08P, TĖ SHOQĖRISĖ “GEN-I TIRANA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 203, Datė 13.09.2018 MBI RINOVIMIN E LICENCĖS NR. 73 SERIA FK08, TĖ SHOQĖRISĖ “GEN-I TIRANA” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 204 Datė 13.09.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN GUSHT 2018

VENDIM Nr. 205, Datė 13.09.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ PRODHUAR NGA BURIMET E VOGLA TĖ RINOVUESHME NGA DIELLI ME FUQI TE INSTALUAR DERI 2 MW  DHE ERA ME FUQI TE INSTALUAR DERI 3MW PER VITIN 2018

VENDIM Nr. 207, Datė 27.09.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “ALBGAZ” SH.A. MBI MIRATIMIN PARAPRAK TĖ ZYRTARIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ SĖ OST TĖ GAZIT NATYROR 

VENDIM Nr. 208, Datė 27.09.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “SA’GA MAT” SH.P.K., NR. 247, SERIA PV14K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 92, DATĖ 16.10.2014, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET: “GERMANI 1” ME FUQI 1200 KW, “GERMANI 2” ME FUQI 1680 KW, “GERMANI 3” ME FUQI 1290 KW, “GERMANI 4” ME FUQI 810 KW, ME FUQI TOTALE 4980 KW

VENDIM Nr. 209, Datė 27.09.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “AEE” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK “PLUG” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2 MW ME VENDNDODHJE NĖ BASHKIA LUSHNJE, QARKU FIER

VENDIM Nr. 210, Datė 27.09.2018 MBI LICENCIMINE SHOQĖRISĖ “AEE” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 211, Datė 27.09.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BE-IS ENERGY” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “KALIVARĖ 1” ME FUQI TE INSTALUAR 578 KW,  “KALIVARĖ 2” ME FUQI TE INSTALUAR 1234 KW, “KALIVARĖ 3” ME FUQI TE INSTALUAR 1653 KW, DHE “KALIVARĖ 4” ME FUQI TE INSTALUAR 1998KW, ME FUQI TOTALE 5463 KW, ME VENDNDODHJE NĖ BASHKINĖ PUKĖ

VENDIM Nr. 212, Datė 27.09.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DON-UCD” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 213, Datė 27.09.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN SHTATOR 2018

VENDIM Nr.214 Datė 11.10.2018 MBI MIRATIMIN E KODIT TĖ RRJETIT MBI RREGULLAT E NDĖRVEPRIMIT DHE SHKĖMBIMIT TĖ TĖ DHĖNAVE

VENDIM Nr.215 Datė 11.10.2018 MBI TRANSFERIMIN E LICENCĖS SĖ FURNIZIMIT ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME NR. 251 ME SERI P14FPP MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 97, DATĖ 27.10.2014,  E  VLEFSHME DERI MĖ DATĖ 27.10.2019 DHE DETYRIMIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL TĖ FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, TĖ SHOQĖRISĖ OPERATORI I SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE SH.A. (OSHEE SH.A.), MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 112, DATĖ 08.07.2016  TEK SHOQĖRIA "FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL“ SH.A. (FSHU SH.A.)

VENDIM Nr. 216,  Datė 11.10.2018 MBI TRANSFERIMIN E LICENCĖS PĖR OPERIMIN E SISTEMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, TĖ SHOQĖRISĖ OPERATORI I SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖELEKTRIKE SH.A. (OSHEE SH.A.), ME NR.250, SERIA P14SH, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERVE TĖ ERE-S  NR.96 DATĖ 27.10.2014,  TEK SHOQĖRIA "OPERATORI I SISTEMIT TĖ SHPĖRNDARJES" SH.A. (O.S.SH SH.A. ), E VLEFSHME DERI ME DATĖ 27.10.2044.

VENDIM Nr. 217, Datė 11.10.2018 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “DANSKE COMMODITIES ALBANIA” SH.P.K PĖR DHĖNIEN E AUTORIZIMIT NGA ANA E ERE-S, PĖR NDRYSHIMIN E ORTAKUT TĖ VETĖM TĖ SHOQĖRISĖ “DANSKE COMMODITIES A/S”,  ME 100% TĖ KUOTAVE TĖ KAPITALIT, NĖPĖRMJET SHITJES

VENDIM Nr. 218, Datė  11.10.2018 MBI RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 133, DATĖ  07.06.2018, “MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ĒAUSHI - ENERGJI” SH.P.K. PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ “PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” NR. 181, SERIA PV12K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 122, DATĖ 29.08.2012”

VENDIM Nr. 219, Datė 11.10.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “DON – UCD” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 220, Datė 11.10.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENER TRADE” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 221, Datė 11.10.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENER TRADE” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 223, Datė 16.10.2018 MBI MIRATIMIN E “KĖRKESAVE MINIMALE PĖR ZYRTARIN E PĖRPUTHSHMĖRISĖ, KRITERET PROFESIONALE SI DHE KRITERET E TJERA PĖRZGJEDHĖSE” DHE MIRATIMIN PARAPRAK TĖ ZYRTARIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ SĖ OST TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr.224, Datė 26.10.2018 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2019

VENDIM Nr.225, Datė 26.10.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ OST SHA PĖR DISA NDRYSHIME NĖ "RREGULLOREN PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENEGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK.

VENDIM Nr.226, Datė 26.10.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENER TRADE” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.227, Datė 26.10.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENER TRADE” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr.228, Datė 26.10.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “OSOJA HPP” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKRIKE NGA HEC “OSOJE” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1952 KW NĖ  ZONĖN  E MOGLICĖS –KORĒĖ (LUMI OSOJĖ)

VENDIM Nr.229, Datė 26.10.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR SHĖRBIMIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NR.116PROT, DATĖ 02.10.2018, TĖ LIDHUR NDĖRMJET SHOQĖRISĖ “ALBGAZ” SHA DHE SHOQĖRISĖ  “ALBPETROL” SHA.

VENDIM Nr.230, Datė 26.10.2018 MBI MOSFILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SGD ENERGJI” SHPK, NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ENERGJISĖ NGA HEC “NDĖRFUSHAS” ME FUQI TE INSTALUAR 1125 KW, ME VENDNDODHJE NĖ ZONĖN E BULQIZĖS

VENDIM Nr. 233, Datė 02.11.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR DISA AMENDIME PĖR PROPOZIMIN E TĖ GJITHĖ OST-VE MBI “UDHĖZUESIN PĖR KĖRKESAT ORGANIZATIVE, ROLET DHE PĖRGJEGJĖSITĖ NĖ LIDHJE ME SHKĖMBIMIN E TĖ DHĖNAVE” (KORP)

VENDIM Nr. 234, Datė 02.11.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN TETOR 2018

VENDIM Nr. 235, Datė 02.11.2018 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN NR. 196, DATĖ 30.08.2018, “PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMET E BORDIT TĖ ERE-S, NR. 120, DATĖ 04.06.2018, “MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2018 TĖ SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A” DHE NR. 121, DATĖ 04.06.2018, “MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E PLANIT 10 VJEĒAR TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A.”

VENDIM Nr. 236, Datė 02.11.2018 PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S, NR. 179, DATĖ 08.11.2017, “MBI CERTIFIKIMIN E SHOQĖRISĖ “OPERATORI I KOMBINUAR I GAZIT NATYROR” ALBGAZ SH.A.”

VENDIM Nr. 237, Datė 02.11.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “PROPOZIMI I GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ OFRIMIT TĖ  TĖ DHĖNAVE TĖ GJENERIMIT DHE NGARKESĖS NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 17 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2016/1719 TĖ DATĖS 26 SHTATOR 2016 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI ALOKIMIN E KAPACITETEVE NĖ AVANCĖ”

VENDIM Nr. 238, Datė 02.11.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “PROPOZIMI I GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ MODELIT TĖ PĖRBASHKĖT TĖ RRJETIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENET 67 (1) DHE 70 (1) TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT (BE) 2017/1485 TĖ DATĖS 02 GUSHT 2017 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 239, datė 02.11.2018 MBI RISHIKIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT DHE AFATET PĖR DHĖNIEN, MODIFIKIMIN, TRANSFERIMIN, RINOVIMIN OSE HEQJEN E LICENSAVE NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 240, Datė 02.11.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ReNRGY TRADING GROUP” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 241, datė 15.11.2018 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BALKGAZ” SHPK., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR (SHITJE ME SHUMICĖ)

VENDIM Nr. 244, datė 26.11.2018 PĖR MIRATIMIN E SISTEMIT TĖ NJEHĖSUAR DHE TĖ STANDARDIZUAR TĖ LLOGARIVE PĖR TĖ LIĒENSUARIT NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR AKTIVITETET E TRANSMETIMIT, SHPĖRNDARJES DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 245, Datė 26.11.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ReNRGY TRADING GROUP” SHPK. NĖ VEPRIMTARINĖ E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 246, Datė 11.12.2018 MBI MIRATIMIN E “RREGULLORES MBI KUSHTET SPECIFIKE PĖR NDĖRPRERJEN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE TĖ KLIENTĖVE NĖ NEVOJĖ”.

VENDIM Nr. 247 , Datė 11.12.2018 MBI MIRATIMIN E “RREGULLAVE PĖR KUSHTET E SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT, DHE KUSHTET KONTRAKTORE TĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE”.

VENDIM Nr. 248, Datė  11.12.2018 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS NR. 116 DATĖ 20.11.2018 “PĖR SHĖRBIMIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR TĖ LIDHUR NDĖRMJET SHOQĖRISĖ “ALBGAZ” SH.A. DHE SHOQĖRISĖ  “ALBPETROL” SH.A., PĖR PERIUDHĖN 01.01.2018-31.12.2018.

VENDIM Nr. 249, Datė 11.12.2018 MBI MIRATIMIN E “PROPOZIMI I GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ OFRIMIT TĖ TĖ DHĖNAVE TĖ GJENERIMIT DHE NGARKESĖS, NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 17 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT TĖ BASHKIMIT EUROPIAN (BE) 2016/1719 TĖ DATĖS 26 SHTATOR 2016 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI ALOKIMIN E KAPACITETEVE NĖ AVANCĖ”

VENDIM Nr. 250, Datė 11.12.2018 MBI MIRATIMIN E “PROPOZIMI I GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI TĖ MODELIT TĖ PĖRBASHKĖT TĖ RRJETIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENET 67 (1) DHE 70 (1) TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT TĖ BASHKIMIT EUROPIAN (BE) 2017/1485 TĖ DATĖS 02 GUSHT 2017 PĖR KRIJIMIN E NJĖ UDHĖZUESI MBI OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 251, Datė 11.12.2018 MBI MIRATIMIN E DISA AMENDIMEVE PĖR PROPOZIMIN E TĖ GJITHĖ OST-VE MBI “UDHĖZUESIN PĖR KĖRKESAT ORGANIZATIVE, ROLET DHE PĖRGJEGJĖSITĖ NĖ LIDHJE ME SHKĖMBIMIN E TĖ DHĖNAVE” (KORP)

VENDIM Nr. 252, Datė  11.12.2018 MBI MIRATIMIN E PROPOZIMIT TĖ TĖ GJITHA OST-VE TĖ EVROPĖS KONTINENTALE DHE NORDIKE PĖR HIPOTEZAT DHE NJĖ METODOLOGJI TĖ ANALIZĖS SĖ KOSTO-PĖRFITIMIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 156 (11) TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT TĖ BASHKIMIT EUROPIAN (BE) 2017 /1485 TĖ DATĖS 2 GUSHT 2017, QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES MBI OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 253, datė 11.12.2018 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “PROPOZIMET E TĖ GJITHĖ OST-VE PĖR NJĖ METODOLOGJI PĖR KOORDINIMIN E ANALIZAVE TĖ SIGURISĖ SĖ OPERIMIT NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 75 TĖ RREGULLORES SĖ KOMISIONIT TĖ BASHKIMIT EUROPIAN (BE) 2017/1485 TĖ DATĖS 2 GUSHT 2017, QĖ PĖRCAKTON NJĖ UDHĖZUES MBI OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 254,  Datė 11.12.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT PĖR MUAJIN NĖNTOR 2018

VENDIM Nr.255, Datė 14.12.2018 MBI SHTESA DHE NDRYSHIME TĖ PROPOZUARA NGA SHOQĖRIA OSHEE SHA NĖ “KONTRATĖN TIP PĖR SHITBLERJE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OSHEE SHA DHE PRODHUESVE ME PĖRPARĖSI TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 101, DATĖ 23.6.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE-s, I NDRYSHUAR ME VENDIMIN NR. 147, DATĖ 30.9.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE-s
VENDIM Nr. 256, datė 17.12.2018 PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BALKGAZ” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR (SHITJE ME SHUMICĖ)

VENDIM Nr. 257, Datė 17.12.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “HYDRO SETA” SH.P.K, PĖR LICENCIM NĖ VEPRIMTARINĖ E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 258, Datė 17.12.2018 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “RTS” SH.P.K., NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK, NĖ ZONĖN TREN-BILISHT TĖ RRETHIT KORĒĖ, ME FUQI TĖ INSTALUAR 2MW.

VENDIM Nr. 259, Datė  17.12.2018 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “ROBERTO OIL” SH.A., PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 260, Datė 17.12.2018 MBI PRANIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “ROBERTO OIL” SH.A., PĖR HEQJEN E LICENCĖS SĖ VEPRIMTARISĖ SĖ FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 261, Datė 19.12.2018 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 187, DATĖ 10.11.2017, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SHA NĖ AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR” TĖ NDRYSHUAR

VENDIM Nr. 262, Datė 19.12.2018 MBI NJĖ NDRYSHIM NĖ  VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 188, DATĖ 10.11.2017, “PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR” TĖ NDRYSHUAR

VENDIM Nr. 263, datė 19.12.2018 MBI MIRATIMIN E PAGESAVE RREGULLATORE PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr.264, Datė 20.12.2018 Nr. 264, Date 20.12.2018 MBI VENDOSJEN E PERIUDHES TRANZITORE PER BERJEN EFEKTIVE TE TRANSFERIMIT TE LICENCAVE TE OPERIMIT TE SISTEMIT TE SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTR1KE, TE SHOQERISE OPERATORII SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTR1KE SH.A (OSHEE SH.A), TEK SHOQERIA "OPERATORI I SISTEMIT TE SHPERDARJES " SH.A (O.S.SH SH.A); LICENCES SE FURNIZIMIT ENERGJISE ELEKTRIKE DHE DETYRIMIT TE SHERBIMIT UNIVERSAL TE FURNIZIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE, TE SHOQERISE OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE SH.A (OSHEE SH.A), TEK SHOQERIA "FURNIZUESIISHERBIMIT UNIVERSAL" SH.A (FSHU SH.A)

VENDIM Nr. 265, Datė 20.12.2018 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BE-IS ENERGY” SH.P.K. NĖ VEPRIMTARINĖ E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA  HEC-ET: “KALIVAR 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1475 KW; HIDROCENTRALI “KALIVAR 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 526 KW; HIDROCENTRALI “KALIVAR 3” ME FUQI TĖ INSTALUAR 3321 KW; DHE HIDROCENTRALI “KALIVAR 4” ME  FUQI TĖ INSTALUAR 275 KW, ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 5597 KW

VENDIM Nr. 266, Datė  21.12.2018 MBI PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA SHOQĖRIA “OST” SH.A. PĖR VITIN 2019.

VENDIM Nr. 267, Datė  21.12.2018 MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 19, DATĖ 19.01.2018; “MBI ĒMIMIN VJETOR TĖ BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, QĖ DO T’U PAGUHET PRODHUESVE EKZISTUES ME PĖRPARĖSI TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2018”

VENDIM Nr. 268, Datė  21.12.2018 MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-s NR. 190 DATĖ 30.8.2018 NĖ LIDHJE ME TARIFĖN E PĖRDORIMIT TĖ RRJETIT TĖ SHPĖRNDARJES SIPAS NIVELIT TĖ TENSIONIT DHE ĒMIMET ME PAKICĖ PĖR PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ QĖ SHĖRBEHEN NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR VITIN 2019

VENDIM Nr. 269, Datė  21.12.2018 MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 97, DATĖ 23.4.2018 “MBI MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA “ALBGAZ” SH.A. PĖR VITIN 2018, I NDRYSHUAR

VENDIM Nr. 270, Datė 21.12.2018 MBI NDRYSHIMIN E AFATEVE TĖ  RREGULLORES PĖR “KRITERET STANDARTE TĖ CILĖSISĖ SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRASMETIMIT TĖ   ENERGJISĖ ELEKTRIKE”, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-s  NR. 207, DATĖ 18.12.2017

VENDIM Nr. 271, Datė 21.12.2018 MBI NDRYSHIMIN E AFATEVE TĖ  RREGULLORES PĖR “KRITERET STANDARTE TĖ CILĖSISĖ SĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ  ENERGJISĖ ELEKTRIKE”, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-s NR. 181, DATĖ 10.11.2017