Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2017  
PRINT Mail
Viti 2017
REGJISTRI I VENDIMEVE TE ERE-S

VENDIM Nr. 1, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLAVE TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE MARRĖVESHJES SĖ PJESĖMARRJES NĖ BURSĖN E ORGANIZUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 2, Datė 19.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E MARRĖVESHJES PĖR PJESĖMARRJEN NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 3, Datė 19.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR GARANCITĖ FINANCIARE TĖ PJESĖMARRĖSVE PĖR REGJISTRIMIN NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 4, Datė 19.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURĖN E REGJISTRIMIT NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 5, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMET NR. 140, DATĖ 22.11.2013, DHE NR. 61, DATĖ 07.07.2014 ”MBI RREGULLAT PĖR ALOKIMIN E KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONEVE”

VENDIM Nr. 6, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN  E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E HEQJES SĖ LICENCAVE NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE TĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr.7, Datė 19.01.2017 MBI MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ “RREGULLAT E PĖRKOHSHME TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”, MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 139 DATĖ, 15.08.2016 TĖ BORDIT TĖ ERE.

VENDIM Nr. 8, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN  E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E UDHĖZIMIT MBI KRITERET PĖR PĖRCAKTIMIN E AKSESIT NĖ HAPĖSIRAT E DEPOZITIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 9, Datė 19.01.2017 MBI MIRATIMIN E LICENSĖS TIP PĖR OPERIMIN E SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 10, Datė 19.01.2017 MBI MOSFILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “A-V COMPASS POWER ” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 11, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALCAN ENERGY TRADE” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 12, Datė 19.01.2017 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “M.C INERTE LUMZI” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “TUĒ” ME FUQI 4470 KW DHE HEC “LUMZI” ME FUQI 11000 KW, ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 15470 KW

VENDIM Nr. 13, Datė 19.01.2017 PĖR LIĒENSIM E SHOQĖRISE “MC INERTE LUMZI” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 14, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MODIFIKIMIN E LICENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KOMP ENERGJI” SH.P.K.,  ME NUMĖR. 248, SERIA PV14K, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR.94, DATĖ 06.10.2014, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “HURDHAS 1”, “HURDHAS 2” DHE “HURDHAS 3”.

VENDIM Nr. 15, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MODIFIKIMIN E LIĒENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KOMP ENERGJI” SH.P.K,  ME NUMĖR 253, SERIA T14P, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT NR.102, DATĖ 07.11.2014, PĖR TREGTIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 16, Datė 19.01.2017 PĖR PĖRCAKTIMIN E PAGESAVE TĖ RREGULLIMIT PĖR VITIN 2016 PĖR TЁ LICENSUARIT NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 17, Datė 19.01.2017 MBI FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR  MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFAVE TĖ SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE AKSIONE E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT APO PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE TĖ NGARKUAR ME DETYRIMIN E SHĖRBIMIT PUBLIK

VENDIM Nr. 18, Datė 31.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISE ELEKTRIKE NDĖRMJET KESH SH.A. DHE OSHEE SH.A PĖR TEPRICAT E ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖRFSHIRĖ TEPRICAT NĖ KUSHTET E PRURJEVE TĖ MĖDHA, ME QĖLLIM PLOTĖSIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2017-31.12.2017

VENDIM Nr. 19, Datė 31.01.2017 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KABASH” ME FUQI TĖ INSTALUAR 5.8 MW.

VENDIM Nr. 20, Datė 31.01.2017 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS SĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 21, Datė 31.01.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “ENPI” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 22, Datė 15.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E  KONTRATĖS TIP PĖR SHITBLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ  SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2017 – 31.12.2017

VENDIM Nr. 23, Datë 15.02.2017 MBI MIRATIMIN E MARRĖVESHJES SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OST SH.A. DHE FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 24, Datë 15.02.2017 MBI MIRATIMIN E MARRĖVESHJES SĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OSHEE SH.A DHE FURNIZUESIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 25, Datė 15.02.2017 MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR.169 DATĖ 31.10.2016 “MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMIN E ERE NR. 103 DATĖ 23.06.2016 , “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr. 26, Datė 15.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR OFRIMIN E SHĖRBIMEVE  TĖ ZYRTARIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ

VENDIM Nr. 27, Datė 15.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E PROGRAMIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ RREGULLATORE

VENDIM Nr. 28  Datė 15.02.2017 MBI MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ KOMP ENERGJI” SH.P.K.,  ME NUMĖR. 248, SERIA PV14K, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR.94, DATĖ 06.10.2014, PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “HURDHAS 1”, “HURDHAS 2” DHE“HURDHAS 3”.

VENDIM Nr. 29  Datė 15.02.2017 MBI MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KOMP ENERGJI” SH.P.K.,  ME NUMĖR 253, SERIA T14P, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE NR.102, DATĖ 07.11.2014, PĖR TREGTIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 31, Datė 20.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR  PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT  TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE AKSIONET E SĖ CILĖS ZOTĖROHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI DHE TĖ NGARKUAR ME DETYRIMIN E SHĖRBIMIT PUBLIK KESH SH.A. PĖR PERIUDHĖN 1 PRILL 2017 – 31 DHJETOR 2017.

VENDIM Nr. 32, Datė 20.02.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E ĒMIMEVE TĖ SHITJES ME PAKICĖ TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ QĖ SHĖRBEHEN NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR PERIUDHĖN 1 PRILL 2017 – 31 DHJETOR 2017.

VENDIM Nr. 34, Datė  02.03.2017 MBI MIRATIMIN E UDHĖZIMIT MBI  KRITERET PĖR PĖRCAKTIMIN E AKSESIT NĖ HAPĖSIRAT E DEPOZITIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 35, datė 02.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT PĖR  CERTIFIKIMIN E OPERATORIT TĖ KOMBINUAR TĖ GAZIT NATYROR TĖ ALBGAZ SH.A
 
VENDIM Nr. 36, Datė 06.03.2017 PĖR LICENSIMINE SHOQĖRISĖ“ENPI” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 37, Datė 06.03.2017 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BALKAN ENERGY TRADE” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 38, Datė 06.03.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “KABASH” ME FUQI TĖ INSTALUAR 5800 KW

VENDIM Nr. 39, Datė 06.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “GRID ENERGY” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 40, Datė 06.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “GRID ENERGY” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 41, Datė 06.03.2017 PĖR MOS FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “CGC SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR (SHITJE ME SHUMICĖ)

VENDIM Nr.43, Datė 15.03.2017 MBI MIRATIMIN PĖRFUNDIMTAR TĖ CERTIFIKIMIT TĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE OST SH.A. NĖ PĖRPUTHJE ME NENIN 54, PIKA 6, TĖ LIGJIT NR. 43/2015, “PĖR SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE” DHE NENIN 9, PIKA 6, TĖ DIREKTIVĖS 72/2009 EC MBAS MARRJES SĖ OPINIONIT TĖ SEKRETARIATIT TĖ KOMUNITETIT TĖ ENERGJISĖ

VENDIM Nr. 44 Datė 27.03.2017 PĖR MIRATIMIN E RAPORTIT VJETOR TĖ ERE-s “GJENDJA E SEKTORIT TĖ ENERGJISĖ DHE VEPRIMTARIA E ERE-s GJATĖ VITIT 2016

VENDIM Nr. 46, Datė 31.03.2017 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “C.G.C” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 47, Datė 31.03.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “GRID ENERGY” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 48, Datė 31.03.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “GRID ENERGY” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 49, Datė 31.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS SĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 50, Datė 31.03.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ALB ENERGY” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.51, Datė 31.03.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBTEK ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA IMPIANTI I PĖRPUNIMIT TĖ MBETJEVE URBANE, ME FUQI TĖ INSTALUAR 2850 KW

VENDIM Nr. 52, Datė 06.04.2017 MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMIT  NR. 190 DATĖ 22.12.2016, TĖ BORDIT TĖ ERE-S, DERI NĖ 31.12.2017

VENDIM Nr. 53, Datė 06.04.2017 MBI ĒMIMIN E SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI UNIVERSAL  PĖR KATEGORINĖ OBJEKTE KULTI/BASHKĖSI FETARE

VENDIM Nr.54, Datė 18.04.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALB ENERGY MARKET” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.55, Datė 18.04.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALB ENERGY MARKET” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.56, Datė 18.04.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ  SHOQĖRISĖ “ALB  ENERGY” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ “BANKĖS SOCIETE  GENERALE  ALBANIA”  SH.A.

VENDIM Nr.57, Datė 18.04.2017 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR SHIT-BLERJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET KESH SH.A. DHE OSHEE SH.A. PĖR TEPRICAT E ENERGJISĖ ELEKTRIKE, PĖRFSHIRĖ TEPRICAT NĖ KUSHTET E PRURJEVE TĖ MĖDHA, ME QĖLLIM PLOTĖSIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E SHPĖRNDARJES PĖR PERIUDHĖN KOHORE 01.01.2017-31.12.2017

VENDIM Nr.58, Datė 18.04.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E HEQJES SĖ LICENSAVE NĖ SEKTORIN E ENERGJISE ELEKTRIKE DHE TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr.59 Datė 18.04.2017 MBI FILLIMIN  E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE PĖR PUBLIKIMIN E TĖ DHĖNAVE BAZĖ TĖ TREGUT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 62, Datė 11.05.2017 MBI MIRATIMIN E  KONTRATĖS PĖR SHITBLERJE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ  SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI/KESH SH.A DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL OSHEE SH.A PĖR PERIUDHĖN 01.01.2017–31.12.2017.

VENDIM Nr. 63, Datė 11.05.2017 PĖR MIRATIMIN E MARRĖVESHJES PĖR PJESĖMARRJEN NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 64  Datë 11.05.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR DISA NDRYSHIME NĖ MARRĖVESHJEN E SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OST SH.A. DHE FURNIZUESIT MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR.23, DATĖ 15.02.2017.

VENDIM Nr. 65, Datė 11.05.2017 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “ALB ENERGY” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 66, Datė 11.05.2017 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ  SHOQĖRISĖ “ALB  ENERGY” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE  GENERALE  ALBANIA”  SH.A.

VENDIM Nr. 67, Datė 11.05.2017 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BALKAN GREEN ENERGY” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 68, Datė 11.05.2017 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBANIAN GREEN ENERGY” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 69  Datė 11.05.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KURUM INTERNATIONAL” SH.A., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 70, Datė 11.05.2017 PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ  “ENERGJI UNIVERS” SH.P.K., NĖ  AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 71, Datė 11.05.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RINOVIMIN E LICENCĖS NR. 176, SERIA T12 TĖ SHOQĖRISĖ “DANSKE COMMODITIES ALBANIA” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 72, Datė 11.05.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “PPC ALBANIA” SH.A., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 73, Datė 16.05.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “C.G.C” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 74, Datė 23.05.2017 MBI KĖRKESĖN E  OST SH.A. PĖR RISHIKIMIN DHE KORRIGJIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 52 DT. 06.04.2017 “MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMIT NR. 190, DATĖ 22.12.2016, TĖ BORDIT TĖ ERE-S, DERI NĖ 31.12.2017”.

VENDIM Nr. 75, Datė 26.05.2017 MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 25, DATĖ  15.02.2017 “MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR.169 DATĖ 31.10.2016 “MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMIN E ERE NR. 103 DATĖ 23.06.2016 , “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr. 76, Datė 26.05.2017 MBI MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMET E BORDIT TĖ ERE NR. 140, DATĖ  22.11.2013 DHE NR. 61, DATĖ 07.07.2014 MBI “RREGULLAT PĖR ALOKIMIN E KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONEVE”

VENDIM Nr. 77, Datė 26.05.2017 MBI MIRATIMIN E PROGRAMIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ SĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT PĖR GAZIN NATYROR

VENDIM Nr. 78, Datė 26.05.2017 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR OFRIMIN E SHĖRBIMEVE  TĖ ZYRTARIT TĖ PĖRPUTHSHMĖRISĖ NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR.

VENDIM Nr. 79, Datė 26.05.2017 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ALB ENERGY MARKET” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 80, Datė 26.05.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ  “ALB ENERGY MARKET” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.82, Datė 26.05.2017 MBI CERTIFIKIMIN PARAPRAK  TĖ SHOQĖRISĖ “OPERATORI I KOMBINUAR I GAZIT NATYROR” ALBGAZ SH.A.

VENDIM Nr. 83, Datė 07.06.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E DRAFT-RREGULLORES SĖ PROCEDURAVE PĖR LIDHJET E REJA DHE MODIFIKIMIN E LIDHJEVE EKZISTUESE ME RRJETIN E TRANSMETIMIT; MARRĖVESHJES SĖ OPERIMIT NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT NDĖRMJET OST SH.A. DHE PĖRDORUESIT SI DHE MARRĖVESHJES SĖ LIDHJES NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT NDĖRMJET OST SH.A. DHE PĖRDORUESIT

VENDIM Nr. 84, Datė 07.06.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ DITEKO SH.P.K PĖR BARRĖSIM E ASETEVE TĖ KOMPANISĖ (PAJISJET ELEKTROMEKANIKE) NĖ FAVOR TĖ BANKĖS KOMBĖTARE TREGTARE SH.A.

VENDIM Nr. 85, Datė 07.06.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBPETROL” SH.A, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 86, Datė 07.06.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBPETROL” SH.A., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 87, Datė 07.06.2017 MBI RINOVIMIN E LICENCĖS SĖ SHOQĖRISĖ “KURUM INTERNATIONAL” SH.A., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 88, Datė 07.06.2017 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ  SHOQĖRISĖ “LENGARICA & ENERGY” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKAVE “GREEN FOR GROWTH FUND SOUTHEAST EUROPE S.A,(GGF)” DHE “OESTERREEICHISCHE ENTWICKLUNGBANK AG(OeEB)”

VENDIM Nr. 89, Datė 07.06.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS “PĖR PĖRCAKTIMIN E ĒMIMIT TĖ BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ PRODHUAR NGA BURIMET E VOGLA TĖ RINOVUESHME NGA DIELLI DHE ERA”

VENDIM Nr. 90, Datė 07.06.2017 MBI MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ PĖRKOHSHME TĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA “ALBGAZ” SH.A. PĖR PERIUDHĖN 05.01.2017 – 20.09.2017.

VENDIM Nr. 91, Datė 04.07.2017 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PER VITIN 2017 PĖR OSHEE SH.A.

VENDIM Nr. 92, Datė 04.07.2017 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2017 PĖR KESH sha.

VENDIM Nr. 93, Datė  04.07.2017 PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “PPC ALBANIA” SH.A., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr.94, Datė 04.07.2017 MBI RINOVIMIN E LICENCĖS NR. 176, SERIA T12 TĖ SHOQĖRISĖ “DANSKE COMMODITIES ALBANIA” SH.P.K, NĖ  AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 95, Datė 04.07.201 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR KUSHTET DHE PROCEDURAT E VENDOSJES SĖ GJOBAVE DHE MASĖN KONKRETE PĖR ĒDO SHKELJE NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 96, Datė 04.07.2017 MBI SHTYRJEN E AFATIT TĖ VENDIMIT TĖ ERE-S NR 115, DATĖ 07.08.2016 “MBI PĖRCAKTIMIN E FURNIZUESIT TĖ MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 97, Datė 04.07.2017 PĖR MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E LICENCIMIT, MODIFIKIMIT, TRANSFERIMIT OSE HEQJEN E LICENCAVE NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 98, Datė 04.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR  MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR OFRIMIN E SHĖRBIMEVE TĖ ZYRTARIT TĖ PAJTUESHMĖRISĖ DHE MIRATIMIN E EMĖRIMIT TĖ ZYRTARIT TĖ PAJTUESHMĖRISĖ TĖ PROPOZUAR NGA OST SH.A.

VENDIM Nr. 99, Datė 04.07.2017 MBI MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ MARRĖVESHJEN E SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET OST SH.A. DHE FURNIZUESIT MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR.23, DATË 15.02.2017.

VENDIM Nr. 100 Datė 04.07.2017 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “LUĒENTE  KONCENSIONARE” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 101, Datė 04.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ  SHOQĖRISĖ “M.T.C ENERGY” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “RAFFEISEN BANK” SH.A.

VENDIM Nr. 102, Datė 04.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBANIAN GREEN ENERGY” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 104, Datė 10.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “EFT TIRANA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 105, Datė 10.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGY” SH.A., PĖR MODIFIKIMIN E LICENCĖS SĖ “PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” ME NR. 273, SERIA PV15K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 32, DATĖ 04.03.2015

VENDIM Nr. 106, Datė 10.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGJIA VALAMARA” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-ET “MESMAL 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 410 KW; “MESMAL 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1 473 KW; “MESMAL 3” ME FUQI TĖ INSTALUAR 235 KW; “SELCA 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2 388 KW DHE ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 4 506 KW, PĖR NJĖ AFAT 30 – VJEĒAR.

VENDIM Nr. 107, Datė 10.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2017 PĖR SHOQĖRINĖ OST SH.A.

VENDIM Nr. 108, Datė 10.07.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “SKATINA HEC”SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “SKATINA” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2677 KW

VENDIM Nr. 109, Datė 27.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALIN TRADING” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 110, Datė 27.07.2017 MBI MIRATIMIN  E “RREGULLORES PĖR PĖRCAKTIMIN/KLASIFIKIMIN E SISTEMEVE TĖ MBYLLURA TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 111, Datė 27.07.2017 MBI MOS FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “RTS” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 112, Datė 27.07.2017 MBI RISHIKIMIN E PROGRAMIT TĖ TRANSPARENCĖS SĖ ERE

VENDIM Nr. 113, Datė 27.07.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR  LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ OPERATORI I SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT “OST”SH.A.,NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 114, Datė 27.07.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBANIAN GREEN ENERGY” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 115, Datė 27.07.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLAVE PĖR GARANCITĖ FINANCIARE TĖ PJESĖMARRĖSVE PĖR REGJISTRIMIN NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 116, Datė 27.07.2017 MBI KĖRKESĖN PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ ERE NR. 148, DATĖ 26.12.2014 PĖR PĖRCAKTIMIN E ĒMIMEVE TĖ SHITJES ME PAKICĖ TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR KONSUMATORĖT TARIFORĖ PĖR VITIN 2015

VENDIM Nr. 117, Datė 27.07.2017 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ OSHEE SH.A. PĖR MIRATIMIN E PĖRFUNDIMIT TĖ KONTRATĖS SĖ SHIT-BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKĖ ME SHOQĖRINĖ STAR NRG SH.P.K. NĖ MĖNYRĖ TĖ NJĖANĖSHME

VENDIM Nr. 118, Datė 27.07.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLAVE PĖR PUBLIKIMIN E TĖ DHĖNAVE BAZĖ TĖ TREGUT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 119, Datė 27.07.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY FINANCING TEAM TIRANA SH.P.K.” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 120, Datė 27.07.2017 MBI PĖRCAKTIMIN E ĒMIMEVE TĖ BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE TĖ PRODHUAR NGA BURIMET E VOGLA GJENERUESE FOTOVOLTAIKE ME KAPACITET TĖ INSTALUAR DERI NĖ 2 MW DHE EOLIKE ME KAPACITET TĖ INSTALUAR DERI NĖ 3 MW

VENDIM Nr. 122 , Datė  08.08.2017 MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-s ME NR. 75, DATE 26.05.2017 “PĖR NJĖ NDYSHIM NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 25, DATĖ  15.02.2017 “MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR.169 DATĖ 31.10.2016 “MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NĖ VENDIMIN E ERE NR. 103 DATĖ 23.06.2016, “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr. 123 , Datė  16.08.2017 MBI KĖRKESĖN E KOMPANISĖ “KESH” SHA PĖR  ZGJIDHJEN E MOSMARRĖVESHJES NDĖRMJET “KESH” SH.A. DHE “OST” SH.A., LIDHUR ME PĖRMBUSHJEN E DETYRIMIT TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK QĖ RRJEDH NGA VENDIMI I ERE-S NR. 194, DATĖ 30.12.2016 “PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ OST SH.A,  LIDHUR ME MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETIN E TRANSMETIMIT, SHĖRBIMET NDIHMĖSE DHE DISBALANCAT”

VENDIM Nr. 124 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “RREGULLAVE TĖ PĖRKOHĖSHME PĖR MEKANIZMIN BALANCUES TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 125 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROĒEDURĖS PĖR MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ HARMONIZUARA TĖ ALOKIMIT TĖ KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONIT PĖR VITIN 2018 PĖR ZYRĖN E KOORDINIMIT TĖ ANKANDEVE TĖ KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONIT NĖ EUROPĖN JUG-LINDORE (SEE CAO)

VENDIM Nr. 126 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A. NĖ AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 127 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A. NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 128 , Datė  16.08.2017 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI” SHA PĖR MODIFIKIMIN E LICENSĖS SĖ “PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE” NR. 273, SERIA PV15K, TĖ MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE-S NR. 32, DATĖ 04.03.2015

VENDIM Nr. 129 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY TO ENERGY”SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 130 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “EUROBIZNES”SH.P.K.,NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, NGA HEC-et: “LUSEN 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.315 MW; “LUSEN 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.6 MW; “LUSEN 3” ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.6 MW; DHE ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 1.515 MW.

VENDIM Nr. 131 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “THE BLUE STAR” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “GORICĖ”, ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.747 MW.

VENDIM Nr. 132 , Datė  16.08.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “THE BLUE STAR” SH.P.K.,NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMITTĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 134 , Datė  06.09.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ OPERATORI I SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT “OST”SH.A.,NĖ AKTIVITETIN E OPERIMIT TĖ SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 135 , Datė  06.09.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES SĖ PROCEDURAVE TĖ PARAQITJES DHE MIRATIMIT TĖ PLANIT TĖ INVESTIMEVE NGA OPERATORĖT E TRANSMETIMIT DHE SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 136 , Datė  06.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PĖRCAKTIMIN E PAGESAVE TĖ RREGULLIMIT PĖR TЁ LICENSUARIT NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 137 , Datė  06.09.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALIN TRADING”SH.P.K.,NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

VENDIM Nr. 138 , Datė  06.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “AFRIMI K” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “THANZĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2 MW

VENDIM Nr. 139 , Datė  06.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ “HYDRO POWER PLANT OF KORĒA” SH.P.K PĖR VENDOSJE TĖ PENGUT MBI KUOTAT E KAPITALIT, SENDET E LUAJTSHME SI DHE HIPOTEKĖN MBI SENDET E PALUAJTSHME TĖ SHOQĖRISĖ

VENDIM Nr. 140 , Datė  06.09.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBPETROL” SH.A, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 141 , Datė  06.09.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBPETROL” SH.A., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 142 , Datė  06.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFĖS SĖ PĖRDORIMIT TĖ RRJETIT TĖ TRANSMETIMIT DHE SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 143 , Datė  06.09.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “THE BLUE STAR” SH.P.K.,NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMITTĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 144 , Datė  06.09.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY TO ENERGY” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 145 , Datė  18.09.2017 MBI MIRATIMIN E “RREGULLORES MBI PROCEDURAT PĖR PARAQITJEN E NJĖ KĖRKESE, SHQYRTIMIN E SAJ DHE AFATET E NJOFTIMIT KUR KLIENTI DYSHON NĖ SAKTĖSINĖ E TĖ DHĖNAVE TĖ APARATIT MATĖS  TĖ ENERGJISĖ  ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 146 , Datė  18.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BINDI” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 147 , Datė  28.09.2017 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS PĖR OFRIMIN E SHĖRBIMEVE TĖ ZYRTARIT TĖ PAJTUESHMĖRISĖ DHE MIRATIMIN E EMĖRIMIT TĖ ZYRTARIT TĖ PAJTUESHMĖRISĖ TĖ PROPOZUAR NGA OST SH.A

VENDIM Nr. 148 , Datė  28.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY FINANCING TEAM TIRANA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 149 , Datė  28.09.2017 MBI MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ DITEKO SH.P.K, PĖR BARRĖSIM TĖ ASETEVE TĖ KOMPANISĖ (PAJISJET ELEKTROMEKANIKE) NĖ FAVOR TĖ BANKĖS KOMBĖTARE TREGTARE SH.A.
   
VENDIM Nr. 150 Datė 28.09.2017 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ENERGJIA VALAMARA” SH.P.K. PĖR LICENCIMIN NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HECET “MESMAL 1”  ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.410 MW; “MESMAL 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.473 MW; “MESMAL 3” ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.235 MW; “SELCA 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 2.388 MW DHE ME FUQI
TOTALE TĖ INSTALUAR 4.506 MW

   
VENDIM Nr. 151 , Datė  28.09.2017 MBI FILLIMIN E ROCEDURĖS PĖR  LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ  SHOQĖRISĖ “POWER ELEKTRIK SLABINJE” SH.P.K, NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “RAFFEISEN BANK”SH.A.

VENDIM Nr. 152 , Datė  28.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E LICENCĖS PĖR VEPRIMTARINĖ E OPERIMIT TĖ SISTEMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 153 , Datė  28.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E LICENCĖS SĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 154 , Datė  28.09.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLAVE TĖ HARMONIZUARA TĖ ALOKIMIT TĖ KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONIT PĖR VITIN 2018 PĖR ZYRĖN E KOORDINIMIT TĖ ANKANDEVE TĖ KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONIT NĖ EUROPĖN JUG-LINDORE (SEE CAO)

VENDIM Nr. 155 , Datė  28.09.2017 MBI MBI LĖNIEN NĖ FUQI TĖ VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE-S NR. 90, DATĖ 07.06.2017 “MBI MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ PĖRKOHSHME TĖ TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR NGA SHOQĖRIA “ALBGAZ” SH.A. PĖR PERIUDHĖN 05.01.2017 – 20.09.2017” DERI NĖ 31.12.2017

VENDIM Nr. 156 , Datė  28.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFAVE TĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 157 , Datė  28.09.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFAVE TĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 159 , Datė  04.10.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “RREGULLAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E FORMATIT TĖ TĖ DHĖNAVE DHE PROCEDURĖN PĖR AKSESIN E FURNIZUESVE NDAJ TĖ DHĖNAVE TĖ OPERATORIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 160 , Datė  12.10.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURĖN E RREGJISTRIMIT NĖ TREGUN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 161 , Datė  12.10.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR HARTIMIN DHE MIRATIMIN E LICENSĖS PĖR AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 162 , Datė  12.10.2017 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E LICENCĖS PĖR AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 163 , Datė  12.10.2017 PĖR FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E LICENCĖS PĖR AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 164 , Datė  12.10.2017 MBI LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “EUROBIZNES” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA NGA HEC-ET: “LUSEN 1” ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.315 MW; “LUSEN 2” ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.6 MW; “LUSEN 3” ME FUQI TĖ INSTALUAR 0.6 MW; DHE ME FUQI TOTALE TĖ INSTALUAR 1.515 MW

VENDIM Nr. 165 , Datė  12.10.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “THE BLUE STAR” SH.P.K.  NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC ‘GORICĖ ” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.747 MW

VENDIM Nr. 166 , Datė  12.10.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SMART TRADE & CONSULTING” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 168 , Datė  26.10.2017 MBI MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ VENDIMIN E ERE NR 103 DATĖ 23.06.2016 , “MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PROCEDURAT E BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN E HUMBJEVE NĖ RRJETET E SHPĖRNDARJES DHE TĖ TRANSMETIMIT DHE PĖR BLERJEN DHE SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ SIGURUAR PĖRMBUSHJEN E DETYRIMEVE TĖ SHĖRBIMIT PUBLIK”

VENDIM Nr. 169 , Datė 26.10.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR RISHIKIMIN E “RREGULLORES PĖR ORGANIZIMIN FUNKSIONIMIN DHE PROCEDURAT E ERE-S”

VENDIM Nr. 170 , Datė 26.10.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “BINDI” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE


VENDIM Nr. 171 , Datė 26.10.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “SIMA - COM” SH.P.K., PĖR LICENCIM NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “MESHURDH” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.3 MW

VENDIM Nr. 172 , Datė 26.10.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “AFRIMI K” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC “THANZĖ” ME FUQI TĖ INSTALUAR  2 MW

VENDIM Nr. 173 , Datė 26.10.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SMART TRADE & CONSULTING SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 174 , Datė 26.10.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGY FINANCING TEAM TIRANA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 175 , Datė  26.10.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SE SHOQĖRISĖ “HEC-i DRAGOSTUNJE” SH.P.K., PER LĖNIEN PENG TĖ ASETEVE TĖ LUAJTSHME DHE TĖ PALUAJTSHME QĖ DO TI PĖRKASIN “HEC –I DRAGOSTUNJE”, (ASETE QĖ DO TI SHĖRBEJNĖ VEPRIMTARISĖ SĖ LICENCUAR; NDĖRTESA, PAJISJET DHE GJITHĖ SISTEMIN E PRODHIMIT DHE SHPĖRNDARJES), NĖ FAVOR TĖ BANKĖS “SOCIETE GENERALE ALBANIA” SH.A

VENDIM Nr. 176 , Datė  26.10.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E KONTRATĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT  DHE SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR NDĖRMJET SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A DHE ALBPETROL SH.A

VENDIM Nr. 178 , Datė  08.11.2017 MBI MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFAVE TĖ RRJETIT TĖ TRANSMETIMIT DHE SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 179 , Datė  08.11.2017 MBI CERTIFIKIMIN E SHOQĖRISĖ “OPERATORI I KOMBINUAR I GAZIT NATYROR” ALBGAZ SH.A.

VENDIM Nr. 180 , Datė  08.11.2017 MBI MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFAVE TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 181 , Datė  10.11.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES “PĖR KRITERET STANDARDE TĖ CILĖSISĖ SĖ SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT DHE PERFORMANCĖS SĖ SIGURISĖ SĖ RRJETIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”.

VENDIM Nr. 182 , Datė  10.11.2017 MBI MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ LLOGARITJES SĖ TARIFAVE TĖ OPERATORIT TĖ SISTEMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 183 , Datė  10.11.2017 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ OSHEE SH.A. PĖR NJĖ NDRYSHIM NĖ “KONTRATĖN E SHIT-BLERJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NDĖRMJET SHOQĖRISĖ SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, AKSIONET E SĖ CILĖS KONTROLLOHEN PLOTĖSISHT OSE PJESĖRISHT NGA SHTETI/KESH SH.A. DHE FURNIZUESIT TĖ SHĖRBIMIT UNIVERSAL/OSHEE SH.A., PĖR FURNIZIMIN E KLIENTĖVE FUNDORĖ PĖR PERIUDHĖN 01.01.2017-31.12.2017”, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ ERE NR. 62, DATĖ 11.05.2017

VENDIM Nr. 184 , Datė  10.11.2017 MBI REFUZIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ MTC ENERGY SH.P.K. PĖR TRANSFERIMIN E  ASETEVE PRANĖ RAIFFEISEN BANK, PĖR EFEKT TĖ RISTRUKTURIMIT TĖ KREDISĖ

VENDIM Nr. 185 , Datė  10.11.2017 MBI MFILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LIĒENCIMIN E SHOQĖRISĖ “PRIMA ENERGY” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 186 , Datė  10.11.2017 MBI MIRATIMIN E KODIT TĖ TRANSMETIMIT

VENDIM Nr. 187 , Datė  10.11.2017 MBI LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A. NĖ AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR

VENDIM Nr. 188 , Datė  10.11.2017 MBI LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A. NĖ AKTIVITETIN E TRANSMETIMIT TĖ GAZIT NATYROR 

VENDIM Nr. 189 , Datė  23.11.2017 MBI MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ PĖRCAKTIMIT TĖ ĒMIMEVE PĖR SHITJEN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE ME PAKICĖ TEK KLIENTĖT QĖ FURNIZOHEN NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL

VENDIM Nr. 190 , Datė  23.11.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES PĖR PĖRCAKTIMIN E PAGESAVE TĖ RREGULLIMIT PĖR TЁ LICENSUARIT NĖ SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE


VENDIM Nr. 192 , Datė  24.11.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES PĖR NDRYSHIMIN E FURNIZUESIT NĖ SEKTORIN E GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 193 , Datė  24.11.2017 MBI MIRATIMIN E “RREGULLAVE TĖ PĖRKOHSHME PĖR MEKANIZMIN BALANCUES TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 194 , Datė  24.11.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “SIMA-COM” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC-: “MESHURDH” ME FUQI TĖ INSTALUAR 1.3 MW

VENDIM Nr. 195 , Datė  24.11.2017 MBI LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “PRIMA ENERGY ” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 196 , Datė  24.11.2017 MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE NR. 38, DATĖ 10.04.2013, PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “A&A GROUP” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 197 , Datė  24.11.2017 MBI SHFUQIZIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ ERE NR. 134, DATĖ 24.12.2014, PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “A&A GROUP” SH.P.K, NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 198 , Datė  24.11.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “HEC LLĖNGĖ” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC-ET “LLĖNGA 1” DHE “LLĖNGA 2&3” ME FUQI TOTALE 3.7 MW

VENDIM Nr. 199 , Datė  24.11.2017 MBI MIRATIMIN E KONTRATĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT DHE SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR NDĖRMJET SHOQĖRISĖ ALBGAZ SH.A DHE ALBPETROL SH.A

VENDIM Nr. 200 , Datė  24.11.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E DRAFT –“RREGULLORES SĖ PROCEDURAVE TĖ PARAQITJES SĖ PLANIT TĖ INVESTIMEVE NGA OPERATORĖT E TRANSMETIMIT DHE SHPĖRNDARJES SĖ GAZIT NATYROR”

VENDIM Nr. 201, Datė  04.12.2017 MBI MIRATIMIN E METODOLOGJISĖ SĖ PERCAKTIMIT TĖ ĒMIMIT TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA FURNIZUESI I MUNDĖSISĖ SĖ FUNDIT

VENDIM Nr. 202, Datė  05.12.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA OST SH.A PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 203, Datė  18.12.2017 MBI MIRATIMIN E “KUSHTEVE TĖ PĖRGJITHSHME TĖ SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ

VENDIM Nr. 204, Datė  18.12.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “RTS” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA CENTRALI FOTOVOLTAIK

VENDIM Nr. 205, Datė  18.12.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR LICENCIMIN E SHOQĖRISĖ “ENERGJI ASHTA” SH.P.K.NĖ AKTIVITETIN E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 206, Datė  18.12.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR MIRATIMIN “RREGULLORES MBI KUSHTET E PĖRGJITHSHME TĖ SHĖRBIMIT TĖ FURNIZIMIT ME GAZ NATYROR PĖR KLIENTĖT FUNDORĖ

VENDIM Nr. 207, Datė  18.12.2017 MBI MIRATIMIN E RREGULLORES “PĖR CILĖSINĖ E FURNIZIMIT DHE PERFORMANCĖN E SIGURISĖ SĖ RRJETIT NĖ SISTEMIN E TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 208, Datė  18.12.2017 MBI PĖRCAKTIMIN E PAGESAVE TĖ RREGULLIMIT PĖR VITIN 2017

VENDIM Nr. 209, Datė  28.12.2017 MBI MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2017 PĖR SHOQĖRINĖ “OSHEE” SH.A

VENDIM Nr. 210, Datė  28.12.2017 MBI MIRATIMIN E TARIFĖS SĖ SHĖRBIMIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA OST SH.A PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 211, Datė  28.12.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR SHQYRTIMIN E APLIKIMIT TĖ OSHEE SH.A. PĖR TARIFAT E SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE SIPAS  NIVELIT TĖ TENSIONIT DHE LĖNIES NĖ FUQI TĖ ĒMIMEVE ME PAKICĖ PĖR KLIENTĖT QĖ SHĖRBEHEN NGA FURNIZUESI I SHĖRBIMIT UNIVERSAL PĖR VITIN 2018

VENDIM Nr. 212, Datė  28.12.2017 MBI MIRATIMIN E PLANIT TĖ INVESTIMEVE PĖR VITIN 2017 DHE ATĖ DHJETĖ VJEĒAR 2015 – 2025 TĖ ZHVILLIMIT TĖ RRJETIT TĖ TRANSMETIMIT TĖ SHOQĖRISĖ OST SH.A.

VENDIM Nr. 213, Datė  28.12.2017 MBI FILLIMIN E PROCEDURĖS PĖR MIRATIMIN E “RREGULLORES MBI KUSHTET SPECIFIKE PĖR NDĖRPRERJEN E FURNIZIMIT ME ENERGJI ELEKTRIKE TĖ  KLIENTĖVE NĖ NEVOJĖ”

VENDIM Nr. 214, Datė  28.12.2017 MBI MIRATIMIN E “RREGULLAVE TĖ TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE MARRĖVESHJES SĖ PJESĖMARRJES NĖ BURSĖN  SHQIPTARE TĖ ENERGJISĖ”