Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  Tregu i Energjise  
  • »  Akte te tjera mbi Tregun  
PRINT Mail
Akte te tjera mbi tregun
Rregullat e shitjes se energjise elektrike

Rregullat e shkembimit te energjise elektrike


Rregullat per alokimin e kapaciteteve te interkonjeksioneve

Rregullat dhe Procedurat e Blerjes se Energjise Elektrike nga Tregtaret


Udhezues metodik per vleresimin e investimeve te kryera


Rregullorja e Ankandit pėr Alokimin e Kapaciteteve nė SEE CAO

Rregullore pėr procedurat e blerjes sė energjisė elektrike pėr mbulimin e humbjeve nė rrjetet e shpėrndarjes dhe tė transmetimit dhe pėr blerjen dhe shitjen e enegjisė elektrike pėr tė siguruar pėrmbushjen e detyrimeve tė shėrbimit publik

Kontratė pėr shit-blerje tė energjisė elektrike ndermjet OSHEE sh.a dhe prodhuesve me perparesi te energjise elektrike

Kontratė pėr Shitblerjen e Energjisė Elektrike ndėrmjet shoqėrive KESH sha dhe OSHEE sha/FSHU

Kontrate per shitblerjen e energjise elektrike ndermjet shoqerive KESH sh.a dhe OSHEE sh.a/FSHU per furnizimin e klienteve fundore per periudhen kohore 01.01.2017- 31.12.2017


Marreveshja per Pjesemarrjen ne Treg


Rregullat pėr publikimin e tė dhėnave tė tregut tė energjisė elektrike

Rregullat e Pėrkohshme te Mekanizmit Balancues tė Energjisė Elektrike

Rregullore e proēedurave pėr lidhjet e reja dhe modifikimin e lidhjeve ekzistuese me rrjetin e transmetimit

Marrėveshja e Lidhjes nė Rrjetin e Transmetimit

Marrėveshja e Operimit nė Rrjetin e Transmetimit

Programi i Pajtueshmėrisė i Operatorit tė Sistemit tė Transmetimit pėr Energjinė Elektrike

Rregullat pėr Garancitė Finaciare tė Pjesėmarrėsve pėr Regjistrimin nė Tregun e Energjisė Elektrike

Kodi i Rrjetit  mbi Kėrkesat pėr Lidhjen me Rrjetin tė Gjeneruesve
Network Code on Requirements for Grid Connection of Generators

Kodi i rrjetit per Lidhjen e Kerkeses
Network Code on Demand Connection

Kodi i Rrjetit  pėr Kėrkesat pėr Lidhjen me Rrjetin tė Sistemeve me Tension tė Lartė me Rrymė tė Vazhduar dhe Parqet me Module tė Energjisė tė Lidhur me Rrymė tė Vazhduar
Network Code on Requirements for Grid Connection of High Voltage Direct Current Systems and Direct Current-Connected Power Park Modules

Kontratė Shit-Blerje e energjisė elektrike ndėrmjet shoqėrisė sė prodhimit tė energjisė elektrike/KESH sh.a, aksionet e sė cilės kontrollohen plotėsisht apo pjesėrisht nga shteti dhe furnizuesi i shėrbimit universal pėr furnizimin e klientėve fundore pėr periudhėn kohore 01.01.2018- 31.12.2018