Welcome to ERE

Bulevardi Gjergj Fishta Nr 10
Tirane, Albania
Tel&Fax: +355 4 225 8112
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  PHOTOGALLERY  
  • »   :
CLICK
Mbledhja ndermjet Republikes se Shqipėrisė dhe asaj te Kosovės, te cilat angazhohen zyrtarisht pėr ēuarjen pėrpara tė projektit pėr realizimin e njė tregu tė pėrbashkėt energjitik midis dy vendeve, 29 Mars 2014
CLICK
Mbledhja ndermjet Republikes se Shqipėrisė dhe asaj te Kosovės, te cilat angazhohen zyrtarisht pėr ēuarjen pėrpara tė projektit pėr realizimin e njė tregu tė pėrbashkėt energjitik midis dy vendeve, 29 Mars 2014
CLICK
Mbledhja ndermjet Republikes se Shqipėrisė dhe asaj te Kosovės, te cilat angazhohen zyrtarisht pėr ēuarjen pėrpara tė projektit pėr realizimin e njė tregu tė pėrbashkėt energjitik midis dy vendeve, 29 Mars 2014