Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  PHOTOGALLERY  

Workshop 22.02.2013 I organizuar nga ERE me mbeshtetjen e Ambasades se Norvegjise.

Takim me Kryetaret e Rregullatoreve pjesetare te ERRA-s, 6-7 Shkurt,2013 Abu Dhabi

Takim me Entin Rregullator te Kosoves

Paketa e 3-te per Energjine 29 Tetor, Tirane

Hidrocentral Bishnica

Konferenca ”Sektori Shqiptar i Energjise, Sfidat dhe Roli Rregullator"

Forumi i Energjise Prage

Vizita ne HEC Fierze

Udhetim studimor ne SHBA

Seminar me Rregullatorin Cek
Prapa Tjetra